Miss Sporty Lash Millionaire Mascara (Pogrubiający tusz do rzęs)

• 10 stycznia 2016 o 14:48
    Absolutny hit
    Mój ulubiony tusz, bardzo dobrze się sprawdza. Plusy: - cena - wydajność - nie skleja - ładnie pogrubia - tworzy bardzo ładny efekt - daje dość naturalny efekt Minusy: - trudno dostepny Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
    lady_i
    2 października 2014 o 16:28
    Pogrubia i wydłuża
    Używam go od roku. Przy umiejętnym nałożeniu nie kruszy się i nie skleja rzęs, za to pogrubia je i wydłuża, a nawet podkręca. Kiedy robię naturalny makijaż wystarcza jedna warstwa - od razu podkreśla spojrzenie i \'powiększa\' oczy. Na wyjście nakładam kilka warstw i efekt jest spektakularny. Ale podkreślam trzeba umieć go nałożyć. Kolejna warstwa nakładana na nie całkiem suchą ale i nie mokrą warstwę poprzednią. Sama musiałam się tego tuszu \'nauczyc\' na początku. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: około 7
    chewing
    5 września 2014 o 1:21
    beznadziejny
    Najgorszy tusz, jaki kiedykolwiek miałam. Męczyłam nim rzęsy przed dobre 7 minut, żeby wyglądały na...pomalowane. Nie super wydłużone czy pogrubione, jedynie delikatnie pomalowane! \\n-szczoteczka nie rozczesuje rzęs, nie da się nią nałożyć tuszu, a jeśli już nam się uda to wychodzi to bardzo nierównomiernie - jedna rzęsa jest pomalowana, druga łysa \\n-osypuje się już podczas malowania \\n-nie podkręca, nie wydłuża, nie pogrubia, kompletnie nic nie robi z rzęsami, lepiej wyglądają niepomalowane niż z tą mascarą \\n-cena (12zł) jest według mnie za wysoka, są na rynku 100 razy lepsze tusze w cenie niższej niż 10zł \\n-opakowanie jest tandetne, trochę jak nieudana chińska podróbka drogiego tuszu \\n \\nPodsumowując: robiłam 2 podejścia, za każdym razem traciłam czas i musiałam zmywać cały makijaż, bo wszystko mi się osypywało i wyglądałam jak panda. Tusz wylądował w koszu. Nie polecam.
  • 16 marca 2014 o 13:21
    Średni
    Zalety: - szczoteczka malująca nawet małe rzęsy, - nie kruszy się, - tani. Wady: - nie zauważyłam efektu pogrubionych rzęs, - trzeba wiele razy pomalować rzęsy aby osiągnąć oczekiwany efekt. Używam tego produktu od: kilu miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1-8 ml
  • 4 stycznia 2014 o 15:10
    Dla mnie ok!! :) :)
    Kupiłam ten tusz jakiś czas temu w promocji i długo nie mogłam się przekonać do tańszego produktu (na ogół używam nieco droższych) ale po pewnym czasie postanowiłam spróbować i mile się zaskoczyłam :) Tusz już po jednej warstwie wydłuża pięknie rzęsy i pogrubia, że nie muszę nakładać kolejnej warstwy :) :) Posiada piękny odcień czerni i nie kruszy się. Faktycznie czasem jest problematyczny, może skleić rzęsy (ja zawsze nadmiar wycieram o szyjkę opakowania i zwykle przeczesuję starą szczoteczką)... Wydaje mi się, że z czasem w ciągu dnia efekt nieco słabnie, rzęsy stają się mniej uniesione i nie ma już takiego efeku (ale w zasadzie niewiele). Trzeba dodać, że ciężko pomalować nim dolne rzęsy.. Używam tego produktu od: dwóch tygodni Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie