Soraya Beauty Therapy, Morelowy peeling ultra oczyszczający

cedrowa
    4 października 2015 o 15:19
    Wydajny
    Peeling dopiero co wykończyłam. Powiedziałabym bardziej, że nadawałby się on do całego ciała, gdyż ma duże drobiny i zwartą konsystencję. Stosowany na twarzy, zostawiał ją później zaczerwienioną, podrażnioną, ale dobrze oczyszczał. Topornie się zmywa, przez co używałam go częściej do ciała niż twarzy. Nie lubię drobin kosmetyku we włosach, a ten dziwnie tam lubił sobie migrować. Zapach chemiczny, ale nie jest bardzo wyczuwalny. Nie zakupiłabym go ponownie, bo nie lubię peelingów, które przy spłukiwaniu przypominają pastę bhp. Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 12 stycznia 2015 o 18:15
    Najlepszy peeling mechaniczny na rynku!
    Naprawde polecam! Jestem peelingowa fanatyczka i przetestowalam chyba wszystkie propozycje na rynku i zawsze wracacam do tej propozycji. Fantastycznie usuwa martwy naskorek, ma naprawde swietna proporcje jakosci do ceny. Używam tego produktu od: dłużej niż kilka lat Ilość zużytych opakowań: więcej niż 10
  • 5 października 2014 o 19:10
    Taki sobie
    Przyjemnie mi się go używało, bo drobiny choć są duże, to jednak nie podrażniały jakoś specjalnie. Buzia była gładka, ale nie specjalnie usuwał suche skórki. Miałam wrażenie, że jest po nim troszeczkę lepiej, ale jakiegoś spektakularnego efektu nie uzyskałam. Wydaje mi się, że nawet przesuszał mi buzię. W konsystencji był dosyć gęsty, przez co niewielka ilość już sobie radziła, ale ja zawsze dawałam go więcej. Zapach taki sobie, dosyć chemiczny, ale na szczęście nie pozostawał na skórze. Używam tego produktu od: ok. pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie 150 ml
  • 10 marca 2014 o 15:52
    Bardzo dobry, mocny ścieracz
    PIERWSZE WRAŻENIE Pierwsze opakowanie dostałam, kolejne kupiłam, bo peeling sprawdził się. Do złudzenia przypomina swojego mniejszego brata z Ives Rocher, jednak jest trzy razy większy i nawet tańszy, więc wygrywa. UŻYTKOWANIE Peeling ma bardzo grube ziarneka, dobrze usuwa martwy naskórek. Pachnie ładnie morelą. Skóra jest doskonale odtłuszczona, gładka, świeża. Wszystko byłoby idealne, ale mam wrażenie, że przy regularnym stosowaniu sprzyja rozprzestrzenianiu się wyprysków. OPINIA KOŃCOWA Polecam do stosowania od czasu do czasu. Jeden z mocniejszych peelingów. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: ponad 2
    pajla21
    25 lutego 2014 o 18:14
    Bardzo dobry
    Plusy: - dobrze oczyszcza - wygładza - dość wydajny - odpowiednia konsystencja - w miarę ładnie pachnie - cena Minusy: - lekko wysusza skórę Po użyciu skóra jest lekko zaczerwieniona i przesuszona jednak to chyba normalne po użyciu peelingu. Jednak dla mnie najważniejsze, że dobrze oczyszcza. POLECAM! Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno