Naomi Campbell Exult EDT

telua
    19 stycznia 2010 o 7:43
    Nie moja bajka
    Opakowanie takie sobie (trochę ta gwiazdka niekształtna), trwałość bez rewelacji. Typowy zapach kwiatowy. Wzmocniony nutami wanilii tworzy kompozycję niezwykle duszącą. Nie przepadam za zapachami kwiatowymi, nie czuję się w nim radosna i kobieca. Używam tego produktu od: prezent mikołajkowy sprzed około 3 lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 5 października 2009 o 21:46
    Moje ukochane ;*
    Najlepszy prezent jaki dostałam od siostry :) Nie jestem dobra w opisywaniu poszczególnych nut zapachowych, więc oszczędzę sobie poematy i powiem jedno :ten zapach jest cudowny! Ciepły , zmysłowy otulający, a jednocześnie delikatny i dziewczęcy. Nadaje się zarówno na wielkie wyjście, jak i do codziennego użytku. Kosmetyk niesamowicie wydajny - buteleczkę 15 ml zużywałam przez hmm - pół roku ? Zapach wyróżnia też trwałość - czuć go jeszcze 2 dni po użyciu na włosach i ubraniach. Jestem zachwycona tymi perfumami i bardzo żałuję, że nie można ich dostać w żadnym sklepie, ale nie wszystko stracone, bo co jakiś czas widuję pojedyncze egzemplarze na allegro :) Używam tego produktu od:2 lata temu Ilość zużytych opakowań:1
  • 3 listopada 2008 o 11:56
    szkoda ze juz nie ma :(
    Dostałam w prezencie jeszcze w czasach liceum....Boze,jak ja kocham tez zapach jest cudowny!!Nie jest ani cięzki,ani za mdły, poprotu wyjątkowy jak dla mnie . Używam tego produktu od:prezent gwiazdkowy sprzed ok.6 lat :P Ilość zużytych opakowań:1
    .ups
    21 grudnia 2007 o 11:02
    Taaaki...
    Zapach jest całkiem niezły, przyjemny, nie duszący, itd, itd. Z początku mi sie podobał, ale po bardzo krótkim czasie jakoś straciłam do niego zaufanie... Oddałam go koleżance, ona jest zachwycona. Dla każdego coś innego wiadome;) Lubie, ale nie na sobie. =] Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: nie cale 1
  • 20 grudnia 2007 o 20:18
    pozytywna energia
    Jak dla mnie super. generalnie nie lubie owocowych nut, a ta jest świetna. dodaje mi pozytywnej energii tak zapach jak i kolorki i opakowanie. Po prostu dobrze sie z wnim czuje Używam tego produktu od:2 lata z przerwami Ilość zużytych opakowań:2