Soraya Beauty Therapy, Kuracja Dotleniająca, Tonik nawilżająco - dotleniający

• 11 listopada 2014 o 23:56
    całkiem fajny
    Tonik ten często podkradam mamie będąc u niej. Sama toników raczej nie używam, ale ten jest naprawdę niezły. No, a u mamy ten tonik wraz z mleczkiem to absolutny must have. Podoba mi się jego zapach, jest lekki, delikatny. Sam tonik rzeczywiście nawilża, ale też lekko ściąga skórę. Potrzeba go na prawdę niewiele żeby oczyścić całą twarz. No i opakowanie, jak dla mnie bardzo estetyczne, typowe dla Soraya. Ja go lubię, ale nie na tyle żeby znalazł się w mojej kosmetyczce. Używam tego produktu od: od dawna sporadycznie Ilość zużytych opakowań: na pewno kilka
    Je2bnik
    16 października 2013 o 19:26
    Swietny:)
    Jestem absolutnie zachwycona dzialaniem tego cuda;) Szukałam czegoś łagodniejszego dla mojej coraz bardziej wrażliwej skóry i oto znalazłam to w taniutkiej polskiej firmie:) Tonik kosztował mnie tylko 4 funty.Nigdy nic z firmy soraya nie testowałam więc byłam ciekawa efektów;) Tonik bardzo łagodnie działa na naszą skóre,oczyszcza z resztek makijażu(jeśli nie zrobił tego porządnie żel),oraz z wszelkich innych zanieczyszczeń.Bardzo fajnie nawilża skóre,wyraźnie czuję że po jego użyciu jest bardziej elastyczna i lepiej wchłania krem:) Tonik zdecydowanie nie jest alkoholowy,nie wysusza nam skóry.Zapach praktycznie niewyczuwalny.Produkt wydaje być się wydajny:) Strasznie spodobała mi się też ta smukła poręczna buteleczka:) Wygląda bardzo fajnie na półeczce w łazience :-) Pewnie będę próbować innych toników sorayi,a i do tego kiedys jeszcze wróce.Polecam:) Używam tego produktu od: ok 3 tyg Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    kimero
    12 marca 2013 o 22:17
    Zatykający pory
    Moja skóra: trądzikowa, z przebarwieniami, z tendencją do przesuszania ZALETY: +zapach WADY: - zatyka pory - pozostawia dziwny film na twarzy Kilka razy przeprowadziłem test w róznych odstepach czasowych i za kązdym razem po jednym użyciu na noc, rano dostawałem wysypu nowych pryszczy. Nie polecam Używam tego produktu od: 1 mniesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 nie całe
  • 12 września 2012 o 22:01
    Bardzo fajny tonik
    Toniki Sorai są bardzo przyjemne. Ten doskonale nawilżał moją cerę, odświeżał ją i oczyszczał. Używałam go 2 razy dziennie: rano po umyciu twarzy pod krem i wieczorem po demakijażu mleczkiem. Sprawdzał się genialnie, idealnie nawilżał i odświeżał. Pachniał super, bardzo odświeżająco i energetyzująco. 200 ml za 12 zł to rozsądna cena za dobry produkt. Myślę, że będę po kolei próbować różne toniki z tej firmy. Są wydajne i przyjemnie się je ich używa. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: na razie pierwsze :)
  • 12 lipca 2012 o 17:36
    Przyjemny w użyciu.
    Ma przyjemny zapach, łatwo się rozprowadza na skórze, cera po zastosowaniu jest świeża, promienna i nawilżona. Jest wydajny. Nie nazwałabym go rewelacyjnym, ale bardzo dobrym. Używam tego produktu od: Kilku miesięcy. Ilość zużytych opakowań: Jedno.