Taśmy i nakładki do biustu

Action Boob Tape Taśma do biustu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 3 stycznia 2025 o 23:16
    Super
    Taśma do biustu sprawdziła mi się totalnie na plus, cena jest niska co do jakości produktu, fajnie podnosi biust, nic nie upina, nie uciska, nie prześwituje, nie widać pod sukienką czy bluzką. Na ładne opakowanie . Super polecam
  • 10 grudnia 2024 o 9:50
    Taśma na tak, nakładki na nie
    Zacznę od tego że miałam spore obawy co do tej taśmy. 4 metry taśmy za około 12 zł to bardzo niska cena. Przetestowałam już 2 opakowania, cieliste i czarne i według mnie są naprawdę super. Nie robią się na nich zagniecenia, bardzo łatwo się je nakleja bo są średnio elastyczne. Dzięki temu że taśmy są szerokie i nie naciągają się przesadnie, nigdzie nie ulegają zwijaniu czy zagięciu. Taśma jest gładka, jej faktura nie odbija się pod ubraniem , ale ta uwaga dotycz tylko taśmy. Niestety nie dotyczy nalepek dołączonych do zestawu. Te niezbyt łatwo się odklejają i w 2 maleńkich fragmentach poszło że skórą, za 2 razem odklejalam już pod prysznicem i było lepiej. Taśma odkleja się łatwo, gdzie niegdzie zostają minimalne ilości kleju, które łatwo usuwa się oliwką. Podsumowując, używałam odrobinę lepszych, ale za dużo wyższa cenę, natomiast co do nakładek napewno znajdą się lepsze i delikatniejsze. Dodam jeszcze że raz testowałam pod stanik do treningu i świetnie się sprawdzają, nawet przy mocno spoconej skórze, a dla mnie to ratuje życie, przy intensywniejszym treningu, albo w trakcie miesiączki kiedy czuje większą bolesność piersi.
    Zalety:
    • Cena, szerokość, mocny klej, gładka faktura
    Wady:
    • Nakładki są zbyt grube i niestety widoczne pod ubraniem
    kialacm
    25 czerwca 2024 o 14:58
    Ciekawy produkt
    Na zakup taśm do biustu zdecydowałam się dzięki pozytywnym opiniom znajomych. Zakupiłam je w sklepie Action. W opakowaniu dostajemy 4 m taśmy i 4 nakładki - wszystko za 12 zł. Wybrałam odcień Sand - warto kupić kolor jak najbardziej zbliżony do naszej skóry. Taśma jest elastyczna i bardzo wygodna. Nie powoduje odparzeń, szczypania, nie odkleja się, nie powoduje dyskomfortu. Trzymają się cały dzień. Są dobrym wyborem na imprezy, na dni kiedy nie chcemy nosić biustonosza. Jak przykleić? W opakowaniu znajdziemy instrukcję, gdzie przedstawione są 4 sposoby naklejania taśm. Myślę, że każdy znajdzie wygodną metodę ☺️ Warto również wiedzieć, że przy ściąganiu taśm z naszego ciała dobrze jest je zmoczyć, by nie powodować podrażnienia skóry i odkleić je z łatwością. Ogólnie taśmy oceniam na bardzo dobre i przydatne Polecam ☺️
    • łatwo się przykleja
    • dobrze się trzymają
    • nie powodują dyskomfortu
    • wygodne
  • 28 maja 2024 o 11:28
    zdjęłam razem ze skórą
    Byłam zachwycona tym zakupem. Co prawda kupienie tego produktu w kolorze nude graniczy z cudem- wykupione wszędzie, więc wzięłam caramel. Aplikacja jest prosta i łatwa. Warto przed wielkim wyjściem poświczyć. Noszenie taśm przez więcej niż 8 h nie jest zalecane, ale jaki to ma sens, jeśli wychodzmy na imprezę? Razem z szykowaniem 8h to trochę mało. Produkt trzyma się na swoim miejscu przez wiele godzin. Prawdopodobnie trzyma się aż za dobrze. Z obszaru nad piersiami taśmę zdjęłam razem ze skórą. Być może za mało ją namoczyłam. Narobiłam sobie takiej szkody, że wyszły mi bąble jak po oparzeniu. Nie wiem, czy odważę się jeszcze je założyć. Szkoda, bo myślałam, że to będzie mój produkt roku. Nie wiem, czy polecam, nie wezmę na siebie tej odpowiedzialnośći, że ktoś sobie narobi takiego bólu jak ja sobie zrobiłam.
    Zalety:
    • tani
    • trzyma się na miejscu przez wiele godzin
    • naklejki na brodawki są super i nie podrażniły wcale
    Wady:
    • po 8 h zdjęło mi się ze skórą
    • trudno kupić kolor nude
  • 14 maja 2024 o 13:03
    Świetne rozwiązanie
    Taśma sprawdza się świetne w przypadku, gdy ubranie nie pozwala nam na założenie stanika, a potrzebujemy zabezpieczenia naszego biustu. Przy odpowiednim naklejeniu taśm nie czuć na ciele.
    Zalety:
    • kolor
    • efekt
    Wady:
    • trzeba znaleźć sposób jak je odpowiednio przykleić