Spirig Excipial U Hydrolotion Emulsja nawilżająca typu `olej w wodzie`

Diris
    18 listopada 2013 o 22:22
    Genialny
    Mam tak samo cere mieszaną. Trafiłam na ten produkt zupełnie przypadkowo !! Była wyprzedaż w aptece i uwaga... udało mi sie go kupić za 4,99 !!!!!! Ten balsam jest niesamowity i uwielbiam zasypiać kiedy go czuję na skórze po kąpieli. Zostanie stałym bywalcem na mojej pólce z ulubionymi balsamami. Godny polecenia. Nie znalazłam żadnych wad :) Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
  • 12 marca 2013 o 16:07
    Genialnie nawilża i wygładza
    Używam tej emulsji głównie do nawilżania twarzy. Mam cerę mieszaną z rozszerzonymi porami , zaskórnikami na nosie i suchymi policzkami :/ Ta emulsja jest genialna - nawilża , nie zatkała mi porów, wspaniale wygładza skórę . Smaruje twarz dwa razy dziennie od półtorej miesiąca. Bardo mi pomogła także w innej sprawie , a mianowicie całe życie miałam wysypke na ramionach - takie szorstkie małe krostki wyglądające, jak powiedzmy kaszka manna. Próbowałam peelingów, balsamów itp dopiero ta emulsja zupełnie sobie z tym poradziła Jestem alergikiem i emulsja oczywiście mnie nie uczula - POLECAM! Używam tego produktu od: mniej więcej dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: ciągle w trakcie pierwszego
  • 6 października 2012 o 16:38
    Godny polecenia
    Kupiłam go za sprawą dermatologa, który polecił mi tę emulsję. Mam bardzo suchą, alergiczną i wrażliwą skórę, a ten preparat nie dość, że nie powoduje żadnych niemiłych następstw, to jeszcze mocno nawilża, szybko się wchłania i całkiem przyjemnie, jak na produkt apteczny, pachnie. Pół gwiazdki odejmuję, bo jednak wolałabym, aby zapach był nieco mniej mleczny- wolę balsamy owocowe. Ale i tak zdecydowanie polecam. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 15 września 2011 o 18:40
    super!
    witam, w mojej opinii krem jest rewelacyjny. poleciła mi go dermatolog, gdyż mam cerę dość suchą i na nawet przemycie jej wodą reaguje strasznie się sciągjąc. dlatego kremu używam dośc często, nawet pare razy dziennie. jest niesamowicie wydajny, ja mam swój chyba od 5 miesięcy i nadal jest go sporo. chyba się nigdy nie skończy ;) plusy: - szybko się wchłania - bardzo wydajny - świetny efekt nawilżenia, nie czuje się tego kosmetyku na sobie minusy: - cena cena jest dość wysoka, jednak za taką jakość mówi sama za siebie i nie odcinam ani pół gwiazdki. polecam Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 opakowania
    norolim
    31 marca 2011 o 23:55
    mocne 4
    Dostałam ten specyfik przy realizacji recepcty na Izotek, ogolnie sprawuje się bardzo dobrze, szybko się wchłania, dobrze nawilża ręce nogi- co do twarzy - oile w ogóle można go tam aplikować - to pozostawia lekkie uczucie sciągnięcia, nie mnie milo wygladza skóre i nawilaża dosć dobrze.. ale skora jest jeszcze troche spragniona =) Używam tego produktu od: od 3 miesiecy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego