Wella Pro Series, Repair Shampoo Szampon do włosów suchych i zniszczonych

• 8 kwietnia 2017 o 8:55
    Dobry produkt.
    Opakowanie - estetyczne, choć niepraktyczne. często wyślizguje się z ręki. Zawiera aż 500 ml produktu, co wystarczy na długo. A więc z wydajnością problemów brak ;) Zapach - dość przyjemny, jednak niestety nie utrzymuje się na włosach. Konsystencja - ani za gęsta ani zbyt wodnista. Bardzo dobrze się pieni, przez co wystarczy niewielka ilość by porządnie umyć włosy. Działanie - bardzo dobrze oczyszcza włosy, dobrze radzi sobie nawet z olejami do włosów. Włosy długo pozostają świeże. Sam w sobie nie robi nic szczególnego z włosami - nie są ani bardziej błyszczące, ani gładkie. Właściwości regeneracyjnych również nie zauważyłam. Ot taki średniak z supermarketu.
  • 22 stycznia 2017 o 22:08
    dobry
    Dobry szampon, mi bardzo pasował. Nie wysuszał i nie przetłuszczał włosów. Po umyciu włosy nie były poplątane. Po wysuszeniu ładnie się błyszczały. Cena w stosunku do pojemności i jakości ok. Szkoda że zniknął ze sklepów...
  • 6 stycznia 2017 o 0:30
    Uniwersalny ❤
    Używałam go zarówno podczas gdy miałam jeszcze naturalne włosy, jak i po farbowaniu. W obu przypadkach byłam bardzo zadowolona - szampon rzeczywiście podkreśla połysk włosów, są mięciutkie i ładnie się prezentują. W przeciwieństwie do większości drogeryjnych szamponów nie podrażniał mojej skóry głowy więc mogę polecic go do spróbowania nawet wrażliwcom ;) Mankamentem jest niestety coraz gorsza dostępność na rynku :/ Atutem na pewno piękny zapach!
  • 24 kwietnia 2016 o 12:55
    4/5
    Dawno temu używałam tego szamponu, po jakimś czasie postanowiłam do niego wrócić. Ma gęstą konsystencję, dzięki czemu jest wydajny. Dobrze oczyszcza, wystarczy umyć raz, nie trzeba powtarzać. Pięknie pachnie. Włosy po nim są miękkie, nie puszą się. W połączeniu z odżywką - cudowne! Szkoda, że w składzie ma zarówno SLS-y, jak i SLES-y, dlatego używałam go głównie raz na tydzień w celu dokładnego oczyszczenia, a w tygodniu stawiałam na nieco łagodniejsze rozwiązania. Drugim minusem jest cena (choć pewnie nie dla wszystkich :)). Mimo wszystko wydaje mi się że w tej cenie (15 zł) można kupić kilka innych, równie dobrze działających szamponów. Do tego jednak na pewno wrócę, jeśli poszukiwania innego ideału okażą się bezowocne - ten jest moim małym pewniakiem :)
    anpow
    7 sierpnia 2015 o 12:08
    Dobry szampon
    Bardzo dobry szampon. Włosy po nim są miękkie, błyszczące i dobrze ukladają sie, chociaz bez użycia odżywki troche puszą się. Jedynym minusem jaki zaobserwowałam u siebie to występowanie po nim łupieżu ale mam wrażliwą skóre głowy i takie zjawisko jest u mnie częste. Pomimo tego minusu często wracam do niego aby troche odżywić moje włosy Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: kilka, ciężko powiedzieć