Lirene Dermoprogram Cera Wrażliwa i Alergiczna, Ultra UV ochronny krem nawilżający SPF 30

• 8 lutego 2017 o 10:04
    Pozażka...
    Na moje szczęście, kupiłam go na promocji za około 15 zł. Używałam go głównie przez zimę, gdy cera była lekko wysuszona przez zimno i klimatyzacje. Minusy: - zostawia tłustą warstwę na twarzy -zapycha pory -nałożenie na niego podkładu graniczy z cudem, a jak już się uda to spływa on po godzinie - mocny zapach Plusy: -cena
  • 4 kwietnia 2014 o 16:21
    Ot zwykły, tłusty krem
    Zakupiłam ten krem tylko ze względu na to, że przeznaczony jest do cery wrażliwej i posiada dość wysoki SPF. W całym mieście nie mogłam znaleźć kremu z SPF wyższym niż 20 i dlatego mój wybórł padł na tenże krem. Moja cera nie toleruje kosmetyków Lirene i wszystkich innych produkowanych przez firmę Eris więc już wtedy miałam ogromne opory przed wrzuceniem kremu do koszyka. Jak widać nic się nie zmieniło. Krem okazał się zbyt treściwy, praktycznie w ogóle się nie wchłaniał, na mojej twarzy zosawtał bardzo gruby, tłusty film jak po żadnym innym kremie. W dodatku po paru zastosowaniach zauważyłam, że zatyka pory. Niestety jestem z niego niezadowolona. Plus?? - Chyba tylko opakowanie: schludne i zwykłe - aaaa... i SPF 30 Minusy: - Cena... jak za taki krem 30zł to stanowczo za dużo - Pozostawia tłusty, lepiący film na twarzy - Nie wchłania się - Zapycha - Słabo dostępny Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 praktycznie nietknięte
  • 16 lipca 2013 o 17:22
    to nie mój typ
    Miałam różne kremy, ale ten niestety nie należy do moich ulubieńców. Mam skłonności delikatną warstewkę kremu nakładać sobie wokół oczu. Z uwagi że jest do skóry wrażliwej i alergicznej nie powinno być problemu z podrażnieniem. Wszystko zapowiadało się kolorowo (krem ładnie się wchłania, skóra nie reaguje wypryskami, pod oczami też bardzo ok) aż do momentu... Mianowicie absolutnie nie wolno się rozpłakać jak go się stosuje. Szczypie tak, jakbyśmy kroiły cebulę. Jakiekolwiek kremy do skóry wrażliwej stosowałam i nakładałam troszkę pod oczy tak takiego efektu nigdy nie miałam. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1x50ml
  • 2 czerwca 2013 o 22:34
    nie poleciłabym
    Kupiłam ze względu na wysoki filtr UV - SPF 30, to jedna z dwóch zalet tego produktu. Druga jest taka, że dobrze nawilża skórę, przynajmniej moją. Niestety zrobił mi z twarzy masakrę, na czole mam obecnie pełno podskórnychgrud, których nie miałam nawet w okresie dojrzewania ;/ No i nie wchłania się W OGÓLE Używam tego produktu od: 2-3 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 26 maja 2013 o 12:26
    Nie mówię nie, nie mówię tak...
    Mam mieszane uczucia co do tego kremu. Z jednej strony po jego aplikacji skóra staje się gładka, delikatna, odzywiona, rozpromieniona, a koloryt się wyrównuje. Z drugiej strony jest makabrycznie tłusty! Kupiłam go tylko jako ochornę w czasie kuracji kwasami i naprawdę byłby idealny gdyby nie zostawiał tak potwornie tłustego filmu. Często dotykam buzi w ciagu dnia, co przy obecności tego kremu skutkuje tłustymi dłońmi, a przy okazji nie mówiąc jak przypadkiem tłustą dłonią od tego kremu dotknę włosów. Nie pomaga nawet najlepszy puder matujący. Plusy: +cena +odżywia, regeneruje i wyrównuje cerę + skóra staje się rozpromieniona i delikatna + nie zapycha!!!! + ukrywa suche skórki + jest wydajny +ma dobry filtr +ładne, estetyczne opakowanie Minusy: - zbyt tłusty i ciężki Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie