Avon Foot Works, Cytrusowy spray odświeżający do stóp

• 13 sierpnia 2012 o 21:59
    To był hit :)
    Pamiętam że był to ulubiony produkt zarówno mój, jak i znajomych: -odświeżał stopy -wygładzał skóre -chłodził Cena trochę za duża ale często były na niego promocje :) Używam tego produktu od: używałam ok. 8 lat temu Ilość zużytych opakowań: dużo, ok.10
  • 14 maja 2011 o 14:35
    jak mgiełka zapachowa
    Produkt nie spełnia kompletnie swoich funkcji. Nie zauważyłam żeby odświeżał stopy.. działa jak zwykła mgiełka zapachowa.Zapach i tak ulatnia się po 15 minutach. Dodatkowo wysuszał mi stopy i musiałam je zaraz smarować kremem :-/ Pod koniec używania zaciął się psikacz i jedynym sposobem było odkręcenie zakrętki i dobranie się jakoś do końcówki płynu. Jedyne plusy to cena, nie mam co rozpaczać bo nie wydałam majątku. Również jest wydajny bo używałam tego produktu naprawdę długo. Używam tego produktu od: pare miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 14 czerwca 2005 o 18:03
    ok
    Spray fajnie chłodzi i koi stopy, jednak na krótko.I właśnie dlatego już go nie kupię. Pozatym ma same zalety:szybko sie wchłania, nie lepi sie. Jest wydajny i ma ładny odświeżający zapach.
    morin
    28 kwietnia 2005 o 13:05
    fajny bardzo
    Bardzo fajny sprej, ma sliczny cytrynowy zapach , ktory mnie użeka:) po dokladnym spsikaniu moich stup nie czuc tego oblesnego zapachu oczywiscie efekt nie pozostaje caly dzien ale ogulnie na 4*polecam
  • 24 marca 2005 o 13:28
    może być
    Spray niczego sobie, całkiem niegłupi, przyjemnie odświeża, chłodzi, koi zmęczone i przegrzane stopy, nawet wydajny, ładnie pachnie, szybko wysycha na stopach i nie pozostawia żadnej nieprzyjemnej warstwy. Daje tylko 3 * za krótkotrwały efekt, ale i tak jest całkiem przyjemny i pewnie jeszcze nieraz się na niego skuszę :)