Manhattan Perfect Adapt Make Up (Podkład dopasowujący się do cery)

• 8 kwietnia 2015 o 19:04
    Także tego..
    Wybrałam niestety trochę za ciemny kolor, który dobry był dla mnie dopiero latem. Po za tym zauważyłam, że zapychał mi pory, wyskoczyły mi po nim jakieś drobne krostki. Ja nie polecam, chociaż jak widać nie jestem w większości. Używam tego produktu od: nie pamiętam Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 12 listopada 2014 o 10:02
    Idealny!
    Jestem na tak! Po pierwsze to co obiecuje producent jest jak najbardziej prawdą. U mnie się sprawdziło, ale każda skóra jest inna więc myślę, że każda z nas musi znaleźć coś dla siebie. Ja jestem zwolenniczką tej firmy. Gdy zaczynałam z podkładami to właśnie od tego podkładu, lepszego nie znalazłam. Jest idealny, konsystencja lekkiego musu z kremem. Świetne krycie, twarz gładka, bez efektu maski i błyszczenia. Rewelacyjny. Jeżeli chodzi o kolorystykę, to rzeczywiście jest problem bo albo kolory wpadają w róż albo w żółty. Mała gama po prostu, ale gdy używałam koloru numer 42 rose beige . Byłam zadowolona, dopasował sie do twarzy miał kolor zbliżony do mojej skóry, która ma dość ciepłą tonację. Gdy się odznaczał po prostu używałam jaśniejszego pudru. Nie ścierał się, nie zauważyłam aby się jakoś znacząco odznaczał. Z pewnością jest widoczny na twarzy, więc panie które nie lubią takiego efektu mogą być trochę zawiedzione. Lecz jak mówię ta widoczność nie jest aż tak wielka. Polecam ten podkład z racji tej, że gdy my kobiety mamy ciężkie dni, to nasza skóra często jest oporna. W moim przypadku tylko ten podkład dał sobie radę! Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 1 - 30 ml
  • 12 września 2014 o 15:11
    Świetny podkład :)
    Posiadam kolor 44 beige. Zacznę od tego, że mam bardzo wymagającą cerę, mianowicie: mam gdzieniegdzie krostki, przebarwienia po trądziku, moja skóra jest wrażliwa, czasami ma tendencje do świecenia się, ale używam odpowiednich kosmetyków do cery tłustej i problem wyeliminowałam. Ale tak czy tak moja skóra wymaga dobrego krycia i zmatowienia, ale nie zapychania. Przetestowałam już wiele fluidów, i tych z wyższej półki, które rewelacyjne miały być, ale okazały się niestety równe tym tańszym a nawet gorsze. Co do tego podkładu, wahałam się, aby go kupić, ale stwierdziłam "a co mi tam" i postanowiłam go wypróbować. Ponieważ nie używam już podkładów mocno kryjących, aby cera mogła oddychać, bo te mocno kryjące sprawiają, że możemy tylko pogorszyć stan swojej cery. Wolę te lżejsze. Oceniając ten podkład pod względem konsystencji i zapachu, muszę powiedzieć, że jest bardzo fajnie, mianowicie konsystencja bardzo dobra, nie za gęsta, nie za lejąca się-jest w sam raz, zapach bardzo ładny, nie za wyraźny, nie za neutralny, taki ładny. Pierwsza warstwa nie zakryje wszystkich niedoskonałości, dlatego nakładam dwie, ale oczywiście nie przesadzając z ilością. Do tego warstwa pudru i jest świetnie. Cera wygląda świeżo, jest matowa, wygładzona. Podkład stapia się idealnie ze skórą. O dziwo, trzyma się dosyć długo. Zawsze makijaż spływał mi z twarzy po 3 godzinach, a tutaj trzyma się znacznie dłużej. Jak do tej pory, to jeden z najlepszych podkładów jakie używałam. I polecam go posiadaczkom tak wymagających cer jak mieszana i tłusta, z czystym sumieniem :) Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
    Kyuss
    8 marca 2014 o 13:25
    Jeden z moich faworytów.
    Dla mnie ma same zalety :) -podkład jest delikatny dla skóry -dobrze kryje -nawilża -trzyma się długo na twarzy -nie podrażnia -kolor rzeczywiście dopasowuje się do skóry -wydajny Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: dwa
    Summer
    1 listopada 2013 o 12:17
    Delikatny, naturalny
    Jest to wg mnie podkład dla cer nie sprawiających dużych problemów. Nie jest mocno kryjący (wcześniej używałam <i>ColorStay</i> Revlona i widzę znaczną różnicę), ani też nie matuje. Zgodnie z obietnicą producenta dopasowuje się do skóry. Mam odcień 40 <i>Light Beige</i>, który przy nakładaniu wydaje się zbyt jasny, ale już po rozsmarowaniu (robię to opuszkami palców) rzeczywiście stapia się z kolorytem cery. Podkład ma też lekką, dość rzadką, ale nie leistą konsystencję. Pachnie przyjemnie. Lubię opakowania z pompką za ich wygodę i higieniczność, ale w przypadku tego podkładu jest ono niewłaściwe. Podkład jest za gęsty i nie spływa w dół pojemniczka, trzeba go strząchiwać, tak &quot;zbijać&quot; w dół, bo inaczej pompka wyrzuca tylko samo powietrze albo resztki. Powinna jednak być tubka. Nie jest to wg mnie wada pompki, jak piszą niektóre Recenzentki, ale wynika to z konsystencji samego kosmetyku. Nie wiem, czy kupię go ponownie, bo jest tyle podkładów do wypróbowania, poza tym czuję się lepiej z trochę mocniejszym kryciem, ale nie odradzam. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1