Zalotki

Design produktu:
  • 15 czerwca 2021 o 12:12
    Niby dobra, ale...
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Miałam droższą i tańszą wersję, niestety obie zepsuły mi się w ciągu roku, co nie znaczy że nie można ich używać, ale dalsze używanie jest zdecydowanie mniej komfortowe. Zalotka niby ładnie podkręca, ale czasami przycinam sobie policzek, a rzęsy w zewnętrznych kącikach nie są idealnie podkręcone. Pozostałe rzęsy rzeczywiście są super podwinięte, co pięknie otwiera oko. Miałam kilka zalotek w swoim życiu i trudno znaleźć idealną w rozsądnej cenie. Z braku lepszego wariantu na razie używam Inglot-a.
    Zalety:
    • Dobrze podkręca rzęsy (poza zewnętrznym kącikiem oka)
    Wady:
    • Wymaga wprawy
    • Słaba jakość
    • Stosunek ceny do jakości
  • 20 października 2020 o 9:06
    REWELACJA
    Moja pierwsza zalotka do rzęs. Nigdy nie byłam w stanie aby cokolwiek przykładać do moich oczu..to jest trochę śmieszne ale bałam się tym bardziej ze koleżanka która kiedyś wykonywała mi makijaż sprawiła że użycie tego przez nią bardzo mnie bolało. Jednak przekonałam się do tego produktu po czasie gdyż zawsze zazdrościłam koleżanką wywiniętych rzęsek. Kupiłam ją bodajże przez internet. Gdy przyszła zaczełam powoli próbować. I do teraz jestem bardzo zadowolona. Z mam długie rzęsy które tylko wystarczy trochę podkręcić . Zalotka ta sprawdziła się w moim przypadku, rzęski stały się podkręcone przez pare godzin. Oko wkońcu zostało podkreślone. Nie obeszło się bez komentarza.
    Zalety:
    • podkręca rzęski
    • sprawdza się do kształtu oka
    • wysoka jakość
    • trwałość
    • wygoda
    • efekt
    • niesamowity produkt
    • komfort użytkowania
    • szybkość podkręcenia
    • estetyczna zalotka porządnie wykończona oraz trwała
  • 5 października 2020 o 15:31
    Bardzo dobra
    Bardzo polubiłam się z tą zalotką. Jest wygodna, nie przycina powiek. Robi wrażenie wytrzymałej. Dobrze spełnia swoją funkcję. Design jest minimalistyczny, podoba mi się. Cena jest chyba umiarkowana. Polski producent też jest plusem.
    uniaxq
    3 marca 2020 o 10:56
    Słaby efekt
    Wybrałam tą droższą, srebrną wersje zalotki i niestety zawiodłam się bo efekt jaki daje jest bardzo delikatny, rzęsy szybko się rozprostowują. Fakt, że jak ma się ją w dłoni to czuć że jest porządna, nie byle jaka, a zbudowana tak, że trudno sobie nią przyciąć powiekę. Ale to tyle zalet. Uważam, że można kupić tańszą zalotkę, dającą mocniejszy efekt.
    Zalety:
    • nie przycina powieki
    • dołączoną ma zapasową gumeczke
    Wady:
    • słabo podkręca
    • droga
    Mikmal
    25 października 2019 o 9:12
    Towarzyszka na długie lata, wydatek owszem spory jednak jakość wszystko rekompensuje. Jak w nazwie producent zaznaczył profesjonalna -zgadzam się w stu procentach...
    W sumie czytając mój wstęp można wywnioskować absolutnie wszystko co w pigułce mam do powiedzenia na temat zalotki od Inglot. W mojej kolekcji miałam już kilka zalotek, jednak sytuacja tak się w większości miała, że niestety ale zalotki zazwyczaj po kilku miesiącach lądowały w koszu. Niestety albo guma twardniała, albo zrywała się sprężynka, albo co lepsze zacinała się część podkręcająca rzęsy... Takie to fanabele... Dodam jeszcze w ramach wstępu, że moje rzęsy maluję każdego dnia, czy to jestem w domu, czy wychodzę... Bez wyjątku. Są one w uważam raczej dobrej kondycji, może z małymi wyjątkami jednak narzekać nie mam powodu. W zwyczaju mam raz do roku zafundować sobie kuracje odżywczą i to faktycznie na długi czas daje mi znakomity efekt. Idąc w głąb bardzo lubię na rzęsach efekt jaki daje zalotka. Mianowicie nie jest sekretem, że mascara chociaż by niewiadome jaka była nie ma mowy nie podkręci rzęs w taki sposób jak zalotka... Owszem podczas aplikacji mascary rzęsy lekką się rozprostowują- naturalna sprawa wynikiem aplikacji produktu na rzęsy, jednak mimo to rzęsy pięknie się prezentują, otwierają oko. Jednaka wracając do tematu... Zalotkę zakupiłam stacjonarnie na stoisku Inglot już dobry rok temu, o ile dobrze kojarzę. Był to wydatek rzędu czterdziestu kilku złotych. Wiem, szarpnęłam się... :) Jednak byłam już zmęczona zapchajdziurą jakie zazwyczaj są oferowane w drogeriach i faktycznie zdecydowałam przeznaczyć większą kwotę na ów gadżet. I nie pomyliłam się. Zalotka sprawdza się idealnie, Design typowy dla klimatu Inglot. Matowa, minimalistyczna czerń. bardzo ładnie się prezentuje. Co jednak jest najważniejsze spisuje się rewelacyjnie, nie zacina sie , nie szarpie rzęs. Bardzo ładnie podkręca woski. Daje elegancki, naturalny efekt. Gumeczka nie twardnieje. Bez trudu można czyścić zalotkę pod bieżącą wodą, nic się z nią nie dzieje- pomimo naszego wspólnego czasu. Gumeczka nie wypada- co faktycznie było w większości pozostałych przypadków negatywem... Podsumowując jestem bardzo zadowolona z propozycji od Inglot. Owszem wydatek jak na zalotkę spory, jednak ma to sens. Zyskujemy rewelacyjnej jakości sprzęt, który pozostaje z nami w niezmienionej postaci na długie lata wspólnej drogi. Trwałość, jakość zasługują tylko i wyłącznie na pochwały z każdej możliwej strony- pozostali producenci powinni brać przykład. Na obecną chwilę nie planuję zakupu ponownie, jednak z upływem czasu jeśli coś się wydarzy z pewnością ponownie zakupię zalotkę od Inglot. Warto. Polecam.