H&M Quad Eyeshadows Poczwórne cienie do powiek

• 10 września 2013 o 15:12
    Ok
    Pociadam paletkę Biscotti Dreams. Cienie te są tanie ale za tą cenę można znaleźć lepsze. Plusy: - idealne do makijażu dziennego - dobrze napigmentowane cienie - cienie łatwo się aplikują - dość długo się utrzymują jak na cienie z H&M - opakowanie jest wytrzymałe i poręczne Minusy: - czasem się osypują Używam tego produktu od: nie pamiętam Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 23 lutego 2013 o 16:40
    nie nie nie
    Czytając pozytywne komentarze zastanawiam się-czy ja kupiłam jakiś wadliwy produkt? Była to jedna z moich pierwszych paletek, nie było żadnych testerów, ryzyko. I co? 20zł wydane na nic. Na coś, czego nie da się używać, co jest mega bublem. Niektóre kosmetyki z H&M, są warte uwagi. Ta paletka to nieporozumienie. Od razu pożałowałam, że za 20zł miałabym dwa cienie z inglota, których na pewno bym używała, a to coś... szkoda gadać. Mam paletkę ze zdjęcia. Pierwsze trzy kolory po nałożeniu są... TAKIE SAME. jest między nimi różnica o pół tonu. Szary jest widoczny, ale po roztarciu zamienia się w wielkie nic. Już nawet nie chce mówić o trwałości, ponieważ jedynie tych jasnych cieni można używać pod łuk brwiowy. N przecenie paletka kosztowała 5zł, tyle jest warta...
    paugut1
    16 lutego 2013 o 16:20
    Nawet mogą być.
    Cienie kupiłam bo...właściwie nie wiem czemu. No po prostu kupiłam. Mam paletke z szarościami i powiem że nie są one złe. Dość dobrze sie nakładają, na bazie nawet trzymaja się przez kilka dobrych godzin. Ale już więcej nie kupie. Używam tego produktu od: 8 miesięcy może dłużej Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    Annify
    3 stycznia 2013 o 16:12
    Całkiem przyzwoity.
    Moim zdaniem produkt nie sprawia większych problemów. Posiadam paletkę ze srebrnym, niebieskim jasnym, niebieskim ciemnym i granatowo/czarnym cieniem. + Opakowanie w porządku - klasyczne, niewyszukane i najważniejsze wytrzymałe na upadki. Dodatkowo ma poręczny aplikator. + Cienie - dobra konsystencja - taka trochę gęstsza, dobrana kolorystyka. Na oku ładnie wygląda, błyszczy się - choć nie w sposób karnawałowy, można manewrować intensywnością cienia. Jest ich dużo, więc nie da się ich szybko zużyć. - Średnia trwałość - po upływie 5 godzin cień ściera się i gdzieniegdzie osiada w zagłębieniach powieki. Dołączonym aplikatorem trzeba kilka razy nałożyć cień, bo nie kryje odrazu. Może jeszcze cena jak na pierwszy rzut oka, choć nie sądze by była nadto problemowa. Używam tego produktu od: 1 rok, sporadycznie Ilość zużytych opakowań: Jedno w trakcie stosowania
  • 30 sierpnia 2012 o 15:15
    Żadna rewelacja, żadne wow!
    Mam te cienie o nazwie All this and beauty 2 (tj. bialy, jasno rozowy, rozowy kremowy i ciemnoszary). Kolory te bardzo ciesza me oczy :). Bez nałozenia bazy, sa bardzo malo widoczne, nawet ten szary, roluja sie. Cien bialy najlepiej uzywac w kacikach oczu jako rozswietlenie, a tych rozowych na powieke. Szary mi sie nie podoba, nadaje mym oczom efekt pandy :/ Bialy i szary blyszcza sie najbardziej. Bardzo szybko zniszczylo mi sie opakowanie, jest nietrwale i niesolidne. Cienie te posiadaja zwyklej jakosci dluzszy pedzelek, dwustronny. Specyficzny zapach talku. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jeden wariant kolorystyczny