Wody lamelarne

Neboa Glossy Hair, Woda lamelarna do włosów

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

SandriQ
    11 kwietnia 2025 o 19:42
    Prześwietna nowinka kosmetyczna
    Woda lamelarna to dla mnie totalna nowość. Otrzymałam ją w prezencie od portalu wizaż i dzięki niemu miałam też pierwszą styczność z marką Neboa. Aktualnie spotkamy ją stacjonarnie w najpopularniejszej drogerii,czyli Rossmannie,gdzie można przyjrzeć się pozostałej ofercie. Neboa to marka skupiająca się na naturalnych ,wegańskich formułach,a jej kosmetyki nie są testowane na zwierzętach. Angażuje się też w działania na rzecz środowiska. Wypuściła na rynek kilka linii kosmetycznych nie tylko do włosów,ale także do ciała. Wodnisty produkt znajduje się w plastikowej butelce w fioletowym kolorze i białej górze. Jest średniej wielkości ,ma kształt tuby i mieści 200 ml produktu. Opakowanie ugina się pod naciskiem ,by następnie powrócić do swojego pierwotnego kształtu. Nie ma przejrzystej powierzchni,więc poziom zużycia z zewnątrz można tylko ocenić po dotyku. Nie pokryto ją naklejkami jak to zazwyczaj bywa ,a czarnym drukiem w różnych konfiguracjach. Co ważne one się nie ścierają. Butelkę trzymam pod prysznicem już miesiąc i dalej wygląda jak pierwszego dnia. Zakończona jest aplikatorem typu dziubek twist ,dla lepszej i wygodniejszej aplikacji. Opakowanie posiada datę ważności,skład,PAO. Lista składników jest dosyć krótka z alkoholem denat. na drugim miejscu,co mnie trochę zaniepokoiło. Produkt jest wegański,nie testowany na zwierzętach. Bez ograniczeń, dla każdego rodzaju włosów. Produkt wygodnie się aplikuje na włosy,nie ma tutaj możliwości przelania,bo kontrolujemy ilość wydobywanego kosmetyku. Stosujemy go po umyciu włosów,trzymamy chwilę i spłukujemy. Błyskawiczna akcja. Mam pozytywne odczucia po wypróbowaniu tego kosmetyku i uważam,że nie ma słabych stron oprócz trochę tego zapachu,który choć bardzo intensywny i alkoholowy to wyczuwam też w nim miłą perfumowaną nutę,która pozostaje na włosach i wtedy jest to przyjemne. Uważam,że zostały spełnione wszystkie obietnice producenta,a dodatkowo ten alkohol,którego się obawiałam ,że może przesuszyć włosy to finalnie kosmetyk nie zaszkodził mojej czuprynie ani skórze. Fajnie wygładza ,nabłyszcza ,sprawia,że włosy wyglądają na zdrowsze. Po tym produkcie mam mniejszy problem z układaniem włosów,są bardziej zdyscyplinowane,dociążone mniej się puszą i muszę nieśmiało przyznać,że nie raz zastąpił mi zwykłą odżywkę kremową i świetnie sobie poradził. Po użyciu włosy świetnie się rozczesują i co bardzo ważne dla mnie to nie obciąża pasm ani ich nie oblepia z czym zdarza mi się mieć problem.Moje włosy są bardzo cienkie i delikatne. Wydajność u mnie dobra,włosy za łopatki. Czy kupię go samodzielnie? Myślę,że zdecyduje się na zakup ,ale gdy będzie w promocji. Gdy ktoś woli zakupy internetowe to woda dostępna jest na stronie producenta czy Allegro.
    Zalety:
    • Całokształt
    Wady:
  • 24 marca 2025 o 14:04
    Lubie ją
    Ten innowacyjny produkt to szybki sposób na wygładzenie i dodanie blasku. Lekka, wodna konsystencja sprawia, że nie obciąża nawet cienkich włosów. Dzięki technologii lamelarnej składniki aktywne (aloes, proteiny jedwabiu) wnikają w strukturę włosa w kilka sekund. Plusy: ✅ Natychmiastowy efekt wygładzenia i blasku ✅ Nie obciąża włosów ✅ Świetna do szybkiej pielęgnacji Minusy: ❌ Efekt utrzymuje się tylko do kolejnego mycia ❌ Może nie dawać wystarczającego nawilżenia dla włosów bardzo suchych Ocena: ⭐⭐⭐⭐☆ (4/5) Doskonały produkt do błyskawicznego upiększenia włosów, choć nie zastąpi intensywnej pielęgnacji.
  • 12 lutego 2025 o 1:19
    Błyskawiczny efekt tafli na włosach
    Neboa Glossy Hair to innowacyjna woda lamelarna, która obiecuje natychmiastowe wygładzenie, nabłyszczenie i regenerację włosów. Jako osoba, która uwielbia testować nowe produkty do pielęgnacji włosów, a zwłaszcza te które mają dawać efekt "glossy hair" , wiec postanowiłam sprawdzić, czy rzeczywiście działa tak dobrze, jak twierdzi producent. Produkt zamknięty jest w smukłej, poręcznej butelce o minimalistycznym designie. Bardzo podoba mi się to, że butelka jest wygodna w użyciu, a precyzyjny dozownik pozwala kontrolować ilość wylewanego produktu – to ważne, bo konsystencja jest bardzo wodnista. Aplikacja jest banalnie prosta. Po umyciu włosów wystarczy nałożyć wodę lamelarną, odczekać kilka sekund i spłukać. Nie trzeba jej długo trzymać, co dla mnie jest ogromnym plusem – oszczędzam czas, a efekt i tak jest świetny. Neboa Glossy Hair ma ultralekką, wodnistą formułę, która od razu wnika we włosy. Czuć delikatne ciepło podczas aplikacji. Jeśli chodzi o zapach – nie ukrywam, że jest on dość intensywny i przypomina alkohol, co może być dla niektórych nieprzyjemne. Zdecydowanie wyczuwam alkohol w składzie, co sprawia, że pierwsze wrażenie nie jest aż tak pozytywne. Na szczęście po spłukaniu zapach znika, ale podczas aplikacji jest to dość intensywne. Dla osób, które są wrażliwe na zapachy, może to być minus. 3. Efekty na moich włosach Już po pierwszym użyciu zauważyłam niesamowitą gładkość i blask. Włosy stały się bardziej miękkie, sypkie i wygładzone. Byłam w szoku, jak szybko ten produkt działa. Po użyciu włosy błyszczą jak tafla przy czym wyglądają zdrowiej i bardziej lśniąco. Wreszcie moje pasma się nie elektryzują i nie odstają na wszystkie strony. Włosy są tak śliskie, że mam ochotę cały czas ich dotykać. Efekt utrzymuje się do następnego mycia, więc to bardziej szybka poprawka wyglądu niż długoterminowa pielęgnacja. Trzeba pamiętać, że w składzie zawiera ten produkt alkohol, wiec aby nie wysuszać i nie niszczyć włosów trzeba używać tego produktu z odstępami. Ja włączam tą wodę lameralną do pielęgnacji włosów co tydzień i nie zauważyłam pogorszenia stanu ogólnego włosów, a mogę cieszyć się pięknym efektem po jej użyciu. Warto łączyć ją z innymi kosmetykami do pielęgnacji włosów, zwłaszcza nawilżającymi.
    Zalety:
    • Efekt tafli i pięknego blasku
    • Błyskawiczne działanie
    • Nie obciąża włosów
    Wady:
    • Intensywny zapach alkoholu
    • Nie zastępuje typowej regeneracji włosów
    • Alkohol w składzie
  • 5 lutego 2025 o 9:21
    ekstra
    Moje włosy są dosc problematyczne jesli chodzi o ujarzmienie. Używałam już kilku wód i muszę przyznac, że ta jest najlepsza! Wystarczy niewielka ilosc kosmetyku , dzięki czemu opakowanie wystarczy na dłuzej. Dodatkowo woda pięknie pachnie i można ją wyhaczyć na promocji :)
  • 3 lutego 2025 o 14:55
    Neboa Glossy Hair – efekt tafli wody w kilka sekund!
    Woda lamelarna od Neboa totalnie mnie zaskoczyła! Już po pierwszym użyciu moje włosy były niesamowicie gładkie, lśniące i miękkie – efekt tafli naprawdę działa! Rozczesywanie stało się dużo łatwiejsze, a do tego włosy nie są obciążone ani sklejone. Uwielbiam to, że produkt ma lekką formułę i wegański skład. Na pewno zostaje ze mną na dłużej!
    Zalety:
    • Natychmiastowy efekt wygładzenia i blasku
    • Nie obciąża włosów
    • Wegański skład

Zobacz także inne Wody lamelarne