Tołpa Planet of Nature, Wyszczuplający krem - żel antycellulitowy

tołpa. cellulit, antycellulitowy krem-żel wygładzający 200 ml

• 15 stycznia 2015 o 21:44
    fajny
    To mój pierwszy produkt tego typu jaki miałam okazję stosować. Kupiłam go w Rossmannie za 19.99 w promocji. Największym jego plusem jest jego zapach- uzależniłam się od niego. Smaruję nim uda, brzuch i pośladki od ponad miesiąca- codziennie. Czy zauważyłam jakieś efekty? Nie, oprócz napięcia skóry, które jest tylko chwilowe, bo po kąpieli znika, nie zredukował cellulitu, a na tym najbardziej mi zależało, nic tez nie wyszczuplił, ale w cuda nie wierzę, dlatego nie oczekiwałam od niego takiego efektu. Długo się wchłania i lepi przez długi czas po nałożeniu w ogóle nie nawilża. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 23 grudnia 2014 o 11:39
    Na mnie nie działa
    Kupiłam ten produkt, ponieważ akurat na półce w Rossmannie nie było mojego ulubionego Aktywnego serum antycellulitowego, pomyślałam więc, że i ten produkt Tołpy przetestuję. Jest to kompletna porażka! Nie tylko nie działa - wręcz pogarsza stan skóry. Mimo utrzymywania diety, regularnych ćwiczeń i biegania, cellulit, który "wytłukłam" serum Aktywnym, nagle się znów radośnie pojawił. Czyli ten krem-żel nie robi nic. + zapach + konsystencja - NIE DZIAŁA - nie wyszczupla (wbrew obietnicom producenta) - długo się klei po nałożeniu Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno
    Alsou
    22 listopada 2014 o 13:49
    Mega pozytywne zaskoczenie
    Gdy stanęłam przed półką w Rossmannie miałam dylemat czy kupić Wyszczuplający – antycellulitowy czy może modelujący – ujędrniający. Po dłuższym zastanowieniu wybrałam ten pierwszy. Stosowałam go przez nieco ponad 3 miesiące na brzuch, pośladki i całe nogi. Stosowałam codziennie wieczorem, po prysznicu. Czasami zdarzyło mi się 2 razy dziennie. Efekty? Największy to taki, że bardzo wysmuklił mi nogi. Przyznaj szczerze, że na początku sądziłam, że to efekt placebo. Jednak patrząc po spodniach, nogi są jakby o rozmiar szczuplejsze. Dodam, że nie jest to efekt ani diet, ani ćwiczeń, ponieważ jem to samo i ćwiczę tyle samo. Na plus: + szybko się wchłania + żel reklamowany jest jako ‘wyszczuplający’ i faktycznie kształtuje nogi. Mega pozytywne zaskoczenie + wygładza, skóra jest przyjemna w dotyku + plus za to, że nie grzeje ani nie mrozi, gdyż nie cierpię tego uczucia w kosmetykach + ładnie pachnie, jakby cytrusami + opakowanie jest lekko matowe, przez co nie wyślizguje się z dłoni + nie trzeba rozcinać by wydobyć resztki kosmetyku + bardzo wydajny, mi wystarczył na jakieś nieco ponad 3 miesiące codziennego stosowania + przy takiej wydajności cena na duży plus + nie uczulił, nie podrażnił Na minus: - średnio sobie radzi z cellulitem, niby poprawa lekka jest, jednak mogło być lepiej - nawilżenie niewielkie - samo nakładanie jest niezbyt przyjemne, gdyż żel mocno się lepi do dłoni, no ale w końcu to żel - kiepsko radzi sobie z ujędrnieniem pośladków Podsumowując, kosmetyk spełnił swe zadanie w połowie. Niby wysmuklił nogi, ale z cellulitem poradził sobie średnio. Muszę przyznać, że jest to jeden z lepszych preparatów jakie stosowałam. Czy kupię ponownie? Owszem, ale teraz chcę dać szansę balsamowi ‘modelującemu’ tej samej firmy. Używam tego produktu od: ponad 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno
    Kathe_7
    29 lipca 2014 o 21:21
    Dobry
    Plusy : - ładne opakowanie i sporo naturalnych składników -przyjemnie pachnie, -przy regularnym stosowaniu wygładza powierzchnię skóry i zmniejsza NIEWIELKI celulit ale cudów nie ma ! Minusy: -cena, -lepi się niemiłosiernie podczas aplikacji Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 3 lipca 2014 o 14:58
    Naprawdę działa
    Kupiłam żeby sprawdzić czy ostatni szał na kosmetyki Tołpy jest uzasadniony i muszę przyznać, że nie zawiodłam się. To co na plus: +Po ok. trzech tygodniach skóra na udach i pośladkach (tylko tam go stosuję) jest wyraźnie gładsza, lepiej napięta i nawilżona. + Pięknie pachnie i dobrze się rozprowadza. + Moim zdaniem wchłania się szybko. A na minus: - Stosunek ceny do wydajności. Używam tego produktu od: ok. trzech tygodni Ilość zużytych opakowań: niecałe jedno