Bielenda Pomarańczowa Skórka, Intensywne serum antycellulit przeciw rozstępom

• 14 maja 2015 o 14:29
    POLECAM bo działa
    Serum antycelulitowe Bielandy dla skóry z rozstępami to mój KWC. Niektórzy twierdzą, że kosmetyki tego typu nic nie dają. Moim zdaniem ten kosmetyk spełnia oczekiwania jakie daje nam producent. Serum zawiera dużo składników aktywnych. Należy je stosować regularnie 1-2 razy dziennie. Ja stosowałam go raz dziennie i celulit był mniej widoczny, skóra była jędrna i napięta. Co dla mnie najważniejsze rewelacyjnie radzi sobie też z rozstępami, co dla mnie jest dużym problemem. Dzięki serum rozstępy stają się płytkie i mniej widoczne, a skóra bardziej gładka. Efekt jest duży i moim zdaniem jest to kosmetyk który działa lepiej niż wszystkie kremy na rozstępy jakie stosowałam. Dla mnie plusem jest również to, że nie daje on efektu „mrowienia” – chłodzenia bądź rozgrzewania, bo nie przepadam za tym. Właśnie skończyłam 2 opakowanie, ale zapewne będą następne. Kosmetyk ten ma fajną kremową konsystencje, lekko pomarańczowy zapach i cena też jest niczego sobie bo kosztuje ok. 15 zł Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 2 całe
  • 6 maja 2015 o 2:13
    Wybielił mi rozstępy
    Dostałam go na mikołajki od taty.Cena bardzo tania.Miałam wielkie problemy z rozstępami były czerwone wręcz fioletowe.Stosowałam codziennie te serum i myślę,że jest godny polecenia.Jako jeden z nie licznych wybielił mi je do dzisiaj mam wybielone i idealnie skomponowane z moją skórą rozstępy.Daje bardzo wielkie efekty i pomaga nawet w krytycznych stanach.Mało wydajny szybko schodzi. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 27 czerwca 2014 o 17:08
    dobre serum
    Jest to całkiem dobry kosmetyk drogeryjny tego typu. Na pewno nawilża intensywnie, wygładza i nawet trochę ujędrnia, a także napina skórę. W pewnym stopniu zmniejsza widoczność rozstępów, rzeczywiście zapobiegł tworzeniu nowych. Nie jestem w stanie jednak stwierdzić, czy zahamowanie tworzenia rozstępów to tylko jego zasługa, gdyż stosowałam to serum w połączeniu z innymi zabiegami. Na pewno przyczyniło się do likwidacji problemu :) Używam tego produktu od: używałam przez kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania
  • 17 lutego 2014 o 23:08
    jest ok
    +przyjemny zapach +szybko się wchłania +db nawilża +po jego SYSTEMATYCZNYM stosowaniu skóra jest gładsza,bardziej zbita +cena standaediwa jak za tego typu produkty Natomiast co mnie bardzo zraziło w opisie produktu to, to , że producent obiecuje nam "REDUKCJĘ ROZSTĘPÓW" - jak powszechnie wiadomo rozstępy są PRZERWANĄ CIĄGŁOŚCIĄ TKANKI. Możemy je zmniejszyć (do grubości włosa) oraz rozjaśnić dzięki zabiegom kosmetycznym (mikrodermabrazja, kwasy wysokich stężeń). ALE ONE NIE ZNIKNĄ ! Za to,że producent wprowadza nas w błąd i wmawia nam rzeczy niemożliwe odejmuję 1,5 gwiazdki. Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 tubka
  • 5 grudnia 2013 o 8:36
    Dla niewymagających.
    Lekko ujędrnił i wygładził skórę (stosowany z peelingiem i ćwiczeniami), jednak rozstępów w ogóle nie ruszył, a na to liczyłam, że chociaż delikatnie je zmniejszy. Przyjemny zapach, fajny efekt chłodzenia, łatwa aplikacja z tubki, konsystencja ok. Cudów nie ma, ale warto przekonać się na własnej skórze ;) Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno