Turbany i ręczniki do włosów

My Hair Tip Hairdry, Turban do suszenia włosów

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 26 listopada 2024 o 13:23
    Najlepszy turban jaki miałam
    Turban jest naprawdę świetny. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do jego wykonania. Przyszedł estetycznie zapakowany bez niepotrzebnych folii. Piękne kolory (zamawiałam z dropu zimowego), turbany świetnie chłoną wodę, przez co wyraźnie skrócił się czas suszenia włosów (jestem naprawdę pod wrażeniem, bo zawsze zajmowało mi to dużo więcej czasu). Turban szybko schnie, nie zajmuje dużo miejsca, bez problemu pomieści naprawdę długie włosy (w końcu swoich nie muszę składać na pół, tak jak w poprzednich turbanach). Jestem bardzo zadowolona i na pewno będę chciała powiększyć swoją kolekcję, bo jest to zdecydowanie najlepszy produkt do osuszania włosów, jaki kiedykolwiek miałam. Świetny pomysł z solidną gumką, bo jest to naprawdę wygodne :)
    Zalety:
    • piękne kolory
    • wysoka chłonność
    • duży rozmiar (pomieszczą długie i gęste włosy)
    • solidna gumka
    Wady:
    • póki co) niska dostępność
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 25 października 2024 o 9:56
    Najlepszy turban do osuszania długich włosów!
    WOW, to naprawdę chyba najlepszy turban do osuszania włosów jaki miałam (a miałam ich już naprawdę wiele). Jest dostępny do kupienia w sklepie internetowym myhairtip. Ja swój kupiłam za około 60 zł wraz z turbanem do pielęgnacji (którego jeszcze nie zdążyłam zacząć używać) :) Jak już wspominałam, w swojej włosowej karierze dbania o włosy miałam już naprawdę wiele turbanów. Mniej lub bardziej udanych. W końcu moje włosy wyrosły totalnie z każdego turbanu jaki posiadam w domu (mam około 70 cm, gęste włosy). Musiałam zacząć używać bambusowych ręczników. Aż nagle pojawił się ON. Turban od długowłosej myhairtip :) mój totalny, włosowy game changer. Mieści moje długie włosy z… w całości :) myślę, że pomieści je spokojnie jak urosną jeszcze bardziej. Jest bardzo przyjemny w dotyku, posiada bardzo fajny, waflowy (bawełna) materiał. EXTRA CHŁONNY. Mój czas suszenia włosów skrócił się conajmniej o połowę. Teraz już jestem pewna, że turban od myhairtip to jedyny turban który będę od tej pory kupować :) MEGA polecam !:)))
    Zalety:
    • fajny wybór kolorów
    • waflowa struktura materiału, dzięki czemu jest mega chłonny
    • stosunkowo niedrogi
    Wady:
    • ciężko z dostępnością :(
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu