Rimmel Match Perfection, Ultra Creamy Compact Powder Puder prasowany

• 24 sierpnia 2015 o 16:54
    gdyby nie ten kolor...
    Puder ma wspaniałą konsystencję, fajne krycie, dobrze się nakładał,nie ważył się i nie podkreslał suchych skórek. Niestety skreślajągo w moim przypadku 2 rzeczy: zbt ciemne odcienie i słaba wydajność. Używam tego produktu od: kilka miesięcy z przerwami Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    qati
    20 sierpnia 2015 o 19:34
    no i gdzie ten 14h mat?
    Jeśli produkt nie spełnia obietnic producenta, to nie jest warty polecenia. Tak jest i w tym przypadku. Matowił, ale na 0,5-1h. To mnie nie zadowala. Producent pomylił się w swoich zapewnienaich o dobre 13 godzin. Do tego beznadziejna kolorystyka. Używałam 100- Ivory. Kolor totalnie zbyt pomarańczowy, nieodpowiedi dla jasnych, polskich karnacji. Używam tego produktu od: maj 2014 Ilość zużytych opakowań: jedno
    Wolli
    6 grudnia 2014 o 19:05
    Od biedy
    Mam odcień True Ivory. Kupiłam go 2 lata temu i używam głównie do wykończenia makijażu lub na krem BB. Jest bardzo wydajny, więc mam go do tej pory. Niestety wraz z upływem czasu ściemniał trochę i na skórze także ciemnieje, przez co tworzy nieestetyczne plamy. Lubię go za to, że jest lekki, aczkolwiek ma więcej minusów niż plusów :( Matuje na krótko, podkreśla suche skórki i \\\'\\\'wchodzi\\\'\\\' w zmarszczki pod oczami. Używam go chyba tylko z sentymentu, gdyż to mój pierwszy puder w kompakcie i nigdy nie mam czasu poszukać czegoś nowego. Jeśli ktoś ma gładką skórę, która w dodatku nie wymaga zmatowienia, to powinien być zadowolony. Ja niestety będę szukała nowego. Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1-szego
  • 11 listopada 2014 o 17:41
    Wart swojej ceny
    Przyjaciółka poleciła mi ten produkt, a że kończył mi się puder postanowiłam go zakupić. Pani w Super Pharm poleciła mi do mojej cery nr 200-SOFT BEIGE. Analizując całość kosmetyku: podoba mi się: - matuje - nie zatyka porów (nie tworzą się nadmierne zaskórniki) - nie jest ciężki - podoba mi się pudełeczko- pod spodem lustereczko i gąbeczka- bardzo praktyczne rozwiązanie - cena (w promocji nieco ponad 20 zł) - wydajny Jedynym minusem jest ten odcień, mogłam wziąć jaśniejszy. Wykończenie gąbeczką jest nie możliwe w moim przypadku, bo wyglądam jak żółtko, lepiej wygląda nałożony pędzelkiem ;) Myślę, że on zajmie miejsce Creme Puff w mojej kosmetyczce ;) Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 4 października 2014 o 17:29
    Nie wywarł na mnie pozytywu
    Kupiłam go gdyż myślałam że będzie lepszy od Stay Matte też rimmelu, ale pomyliłam sie. Nie matuje wcale mojej cery no i jest droższy, efekt utrzymuje sie do 2 godzin. Nie kupię go więcej. Plus za ukryte zwierciadełko w opakowaniu. Używam tego produktu od: pól roku Ilość zużytych opakowań: 1 duże