Delia Dermo System, Srebrzysty jedwab do ciała

Luvama
    20 stycznia 2016 o 0:17
    ładnie rozświetla, dość dobrze nawilża
    Plusy: -ładnie rozświetla - wbrew niektórym opiniom według mnie nie jest to chamski brokat, tylko delikatne rozświetlenie, nawet nie wiem, czy widać je aż tak na skórze (dla niektórych może to być minus), używam produktu na imprezy i nigdy nikt nie zwrócił uwagi, że się za bardzo świecę :) -podkreśla opaleniznę -moją skórę nawilża dość dobrze, jest po nim taka miękka i przyjemna w dotyku, toteż używanie go przed imprezą nie jest dla mnie żadną udręką, lubię po niego sięgać -bardzo ładnie wygląda na ciele, wygładza nie tylko w dotyku, ale też widać po prostu, że ta skóra ładnie po nim wygląda -fajna konsystencja - łatwo się go rozprowadza na skórze, szybko się wchłania -ma przyjemny zapach -niska cena (o ile dobrze pamiętam, ponieważ mam go już baardzo długo) -jeśli ktoś używa tak jak ja - tylko przed imprezami (no bo to w końcu błyszczący balsam, który ma odbijać światło), to jest naprawdę bardzo wydajny - mam go już niemal dwa lata -wygodne opakowanie, pewnie z łatwością będzie można je też przeciąć, żeby wykorzystać produkt na maxa :> Minusy: -te błyszczące drobinki przyczepiają się do ubrań. mi to aż tak nie przeszkadza, i tak po imprezie wszystko się upierze (wtedy już nic nie zostaje), ale dla niektórych może to być jakaś wada -nie wiem czy kupię ponownie, ponieważ jest to trochę zbędny dodatek - do nawilżenia na co dzień wolę bardziej treściwe balsamy, które się nie świecą (no bo po co mi taki błysk w dzień? ;) ), a i na imprezach nie widać jakoś specjalnie tych drobinek, no i zresztą nie widzę potrzeby, żeby się świecić na każdym wyjściu :) może na Sylwestra, ale tak jak wspominałam - na mojej skórze to rozświetlenie jest niemalże niewidoczne, nie jest to żaden brokat. W sumie tylko czekam, żeby go zużyć i wyrzucić, bo trochę niepotrzebnie zajmuje mi miejsce :) I właśnie za to, że nie jest to produkt niezbędny, odejmuję jedną gwiazdkę. Podsumowując - jak ktoś ma taką zachciankę na imprezy, to polecam, cudów i nie wiadomo jakiego rozświetlenia nie oczekujcie. ;) Używam tego produktu od: prawie 2 lat Ilość zużytych opakowań: pierwsze w trakcie (końcówka)
  • 30 czerwca 2015 o 15:41
    Taki sobie
    Produkt zamknięty jest w plastikowym, dość przezroczystym opakowaniu. Dokładnie widać zużycie produktu. Jedwab jest biały, o dość lekkiej, nietłustej konsystencji. Dobrze rozprowadza się na skórze i szybko się wchłania. Nawilża,ale efekt ten długo się nie utrzymuje. Drobinki średnio mi się podobają. Przypominają srebrny, brokat i na skórze prezentują się lekko tandetnie. Nie wspominając już o tym, że masa tych drobinek zostaje na ubraniu. Jest średnio wydajny. Raczej nie skusze się na niego ponownie. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    akaj
    29 listopada 2014 o 12:35
    i tak, i nie :)
    Wszystko zależy od tego, po co używamy tego produktu. Moim zdaniem zdecydowanie nadaje się do tego, do czego został stworzony czyli do nadania srebrzystej poświaty skórze - np. na imprezę. Ponadto drobinki utrzymują sie dość długo w porównaniu do innych, droższych kremów mających ten sam cel. Dodatkowe substancje, które miałyby coś zdziałać dla naszej skóry to niejako mały gratis. Na pewno nie jest to balsam, który sprawi, ze nasze nogi po kilu dniach kuracji staną się jędrne i głęboko nawilżone. Produkty Delii nie są zbyt treściwe w konsystencji - zastanawia mnie czy wynika to z niskiego stężenia reklamowanych substancji i dalej- stąd niska cena, czy jest to patent producenta. Obstawiam to pierwsze. Z samego produktu jako dodatku do białej skóry jestem zadowolona, ale na pewno nie jest to balsam 10 w 1 :D Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 11 października 2013 o 10:45
    Nie, nie.
    Ten produkt ma tak dobre opinie, że aż trudno mi w to uwierzyć, właściwie zastanawiam się nad tym skąd one się wzięły od pierwszego dnia, kiedy zaczęłam go używać. Balsam rozświetlający powinien w moim mniemaniu nadawać skórerze dyskretny blask, w przypadku tego produktu mamy mega brokat! Wielkie jego kawały przyczepione balsamem do skóry. Nie jest to dykretny połysk, drobinki brokatu są naprawdę duże, mocno odbijają świało i rzucają się w oczy. Tak więc jak dla mnie efekt zdecydowanie na nie. Właściwości balsamowe są jeszcze gorsze, lekki balsam na bazie parafiny, wysusza skórę i zostawia na niej tępawo-lepką warstewkę. Nie lubię takich. Od biedy da się go użyć na skórę posmarowana innym balsamem wcześniej, ale nie o to chodzi. Zdecydowanie nie o to. Dla mnie wszystko na nie - brak pielęgnacji, tandetny efekt. Na plus niska cena i wygodne opakowanie ale to trochę mało chyba. Używam tego produktu od: lipca 2013 Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 5 września 2013 o 19:25
    Lubię ten produkt.
    Już od jakiegoś czasu miałam ochotę na to, by wypróbować ten produkt i w końcu będąc na zakupach skusiłam się na niego. :) Jedwab sprawdził się u mnie całkiem dobrze i myślę, że kupię go ponownie. PLUSY PRODUKTU: - Nawilża skórę, jednak efekt nawilżenia nie utrzymuję się zbyt długo (i za to odejmuję jedną gwiazdkę) - Skóra po aplikacji jest miękka i bardzo miła w dotyku oraz wygładzona - Produkt delikatnie rozświetla skórę, nadaje jej blasku - Ładnie podkreśla opaleniznę - Konsystencja umożliwia szybkie i równomierne rozprowadzenie balsamu na skórze - Cena, która jest niska w stosunku do tak fajnego i wydajnego produktu - Szybko się wchłania nie zostawiając tłustej warstwy na skórze - Przyjemny zapach Uważam, że jest to fajny produkt za nieduże pieniądze, który naprawdę warto wypróbować. :) Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1. opakowania