Lumene Natural Code, Smile Booster (Szminka do ust)

• 21 marca 2013 o 8:47
    Polecam
    W porównaniu ze szminkami z tej półki cenowej trzyma się bardzo długo i na ustach wygląda ekskluzywnie, aż nie chciało mi się wierzyć ze tyle za nią zapłaciłam. Mam nr 2, różowy ale wygląda super naturalnie (jeśli nie damy kilku warstw), usta są wyrazistrze. Pomadka idealnie wygląda na ustach, nie roluje się, nie wyciera w jednym miejscu w skutek mówienia, oblizywania ust. Nie gromadzi się w rowkach (nie wiem jak fachowo to nazwać), gdy usta nam wyschną - a miałam też taką szminkę;/ Jest warta swojej ceny a nawet i większej, pomadka super się nakłada, po nałożeniu na ustach czujemy jakbyśmy nałozyli leciutki balsamik, nie sklejają się usta jak po błyszczyku czy innych szminkach co dla mnie jest bardzo ważne. Mimo wszystko pół gwiazdki zabieram za trwałość bo jak każda kobieta chciałabym coś nałożyć i aby się trzymało cały dzień ;) Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 9 kwietnia 2011 o 16:04
    Ooooo tak ... ;]
    Zgłosiłam ten produkt wiec pierwsza go zrecenzuje. Bardzo długo szukałam fuksjowo-rózowej szminki aż w końcu trafiłam (no prawie ). Posiadam kolor Raspberry pink 13 . Na co dzień raczej nie używam szminek ale gdy już mi się to zdarzy to używam właśnie tej . Plusy - ciekawe opakowanie - cena adekwatna do jakości -kremowa konsystencja - intensywny długo utrzymujący się kolor -wygładzone usta( wydaje mi się ze trochę nawilża) -nie drażniący zapach i smak -nie zawiera parabenów - wydajna Minusy - czasami wyłazi poza kontur ust ale byc moze to wina mojego jej nakładania ;] Mimo wszystko polecam ... Używam tego produktu od: od dwóch miecięcy Ilość zużytych opakowań: połowa pierwszego