Butterfly Collection Lavante II, Cienie do powiek

• 14 października 2013 o 14:49
    takie sobie
    Mam kolor ciemny brąz z takim złotym .Cienie niby dobrze napigmentowane ale bardzo krótko się utrzymują na powiece ok 2 h i po cieniu ani śladu. Są tanie nawet bardzo tanie ale wg mnie nie są warte swojej ceny.Mają jednak fajną kremową konsystencje co pozwala na łatwe rozprowadzenie na powiece. Pacynka do niczego się nie nadaje . Jedynie mają fajne opakowanie i to by było na tyle .
  • 1 września 2013 o 13:49
    kiepska jakość za 3zł
    Kupiłam za 3zł... Cienie kiepskie - nie rozumiem zachwytów. Nie trzymają się długo na oku, mają wyraźny pigment, ale taki tani, niesatynowy, nie perłowy, nie elegancko matowy, tylko jakbym się akwarelą pomalowała. Cień zbiera się w załamaniach powiek dosyć szybko, z reszty powieki znika całkowicie. Pacynka dołączona kiepskiej jakości, ale za 3zł nie oczekujmy nie wiadomo czego. Miałam kolor różowy z fioletowym. Nie zużyłam do końca. Podumowując: +cena - szybko znika - zbiera się w załamaniach powieki - daje brzydki efekt. Jak dla mnie nadaje się do eksperymentów dla nastolatki, która zaczyna przygodę z makijażem. Więcej nie kupię, wolę dorzucić 3zł i kupić dobre cienie z essence, albo jakieś wypiekane. Bym zapomniała - z bazą też nie ma rewelacji, ale cień trochę lepiej wygląda i równomierniej schodzi. U mnie tragicznie wygląda po 1 góra 2h. Szczerze to chyba zachwyca gama kolorów i cena, ale to jedne z najgorszych cieni jakie miałam, choć przyznaję że u mnie z reguły cienie krótko siię utrzymują, ale tutaj to nierównomierne schodzenie i efekt w pełni je dyskwalifikują Używam tego produktu od: używałam jakiś rok temu Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 1 września 2013 o 12:29
    Rewelacyjne :)
    Jak dla mnie to naprawdę dobre cienie za tak niewielką cenę! Duży wybór kolorów, ja akurat mam 8- brąz + łosoś!:) Nie wałkują się, nie sypią się, trzymają się około 8 godzin!:) Nie uczulają oka! Kolory te ciemne są intensywne, jedynie te jaśniejsze, jak u mnie łosoś, mogły by być bardziej intensywne:) Ale na pewno kupię! jeszcze Używam tego produktu od: od kilku lat Ilość zużytych opakowań: kilka opakowań
  • 7 grudnia 2011 o 20:23
    Mogą być.
    mam wersje szarą+różowy +cena +wydajność +ładne kolory +fajnie się rozcierają. -średnie napigmentowanie, a ja wolę użyć kosmetyku mniej, ale mocno napigmentowanego, a tutaj muszę nakładać dość sporo, ale i tak są lepsze od niektórych cieni sephory gdzie pomiędzy jednym a drugim kolorem nie widać różnicy. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 7 października 2011 o 15:34
    Fajne
    Cienie są bardzo fajne , świetnie się rozprowadzają , długo utrzymują, na powiece bez problemu można je mieszać , i co dla mnie ważne nie sypią się przy nakładaniu . Z chęcią dałabym 5 Gwiazdek ale jedną odejmę za aplikator , który moim zdaniem jest strasznie nie poręczny i włochaty . Zdaża się ,że włoski z niego wypadają . Używam tego produktu od: Kliku lat Ilość zużytych opakowań: wiele , w róznych kolorach