Beaver Professional Nutritive Oleo - Curl Definition Cream Odżywczy krem do włosów kręconych

donremy
    11 maja 2014 o 16:22
    do kręconych włosów idealny
    Działa dokładnie tak, jak opisuje to producent: podkreśla skręt włosów, nie obciąża, nie skleja i nadaje lokom ładny połysk. Jestem posiadaczką włosów, które nie są kręcone w pełnym tego słowa znaczeniu, a mają jedynie tendencję do podkręcania się, zwłaszcza przy dużej wilgotności powietrza. Z łatwością przychodzi mi ich prostowanie, jak i podkręcanie. Aby jednak ładnie się kręciły, potrzebują pomocy. Myślę, że ten krem jest najlepszym produktem, jaki mogłam znaleźć, żeby im pomóc. Produkty do stylizacji zazwyczaj są wyczuwalne na włosach, które po ich zastosowaniu stają się nieco sztywniejsze. W tym przypadku powiedziałabym, że krem ten jest absolutnie nie wyczuwalny po wysuszeniu włosów. Nakładam go na jeszcze mokre włosy i wcieram tak, jak zalecił to producent. Początkowo pozostawiałam je do wyschnięcia, bo po zastosowaniu suszarki moje włosy znów prostowały się, ale teraz zaczęłam używać dyfuzora i wreszcie jestem w pełni usatysfakcjonowana. Myślę jednak, że najbardziej zadowolone z tego kremu będą osoby z prawdziwie kręconymi włosami, a nie takimi jak moje :). Kiedy dowiedziałam się o istnieniu tego kremu myślałam, że jak zwykle jest to przereklamowany produkt. Najtrudniej było mi uwierzyć w to, że nie obciąża włosów. Mimo to miałam na niego ogromną ochotę, a ponieważ jego cena niezwykle mnie odstraszała, zażyczyłam go sobie na gwiazdkę :), ale gdybym sama go sobie kupiła, z pewnością nie żałowałabym. Polecam! Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Wruda79
    14 października 2012 o 12:32
    Moje suche kręcone kudełki uwielbiają ten produkt :)
    Moje napuszone siano na głowie po użyciu tego produktu zaczeło wyglądać wreszcie jak kręcone włosy ;D Loki są błyszczące, gładkie, nawilżone ale nie obciążone. Ładnie pachną, nie są posklejane i wyglądają naturalnie. Nakładam na mokre włosy, ugniatając je dość długo, następnie używam suszarki z dyfuzorem lub zostawiam do naturalnego wyschnięcia. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: jestem w połowie pierwszego opakowania