Oriflame Discover Marrakech, Mydło w płynie

ML23
    21 stycznia 2014 o 0:14
    Ucieczka do raju.
    Uwielbiam te mydelka w płynie z firmy Oriflame za; -cenę -zapach -wydajność -ładne opakowanie,plastikowe ale nie tandetne poza tym nie wysuszają dłoni dobrze się pienią ,robią to co mudło powinno robić.Używa go cała moja rodzina. Używam tego produktu od: Dwoch lat Ilość zużytych opakowań: ponad 20 szt.
    Dagmik
    16 października 2012 o 20:21
    mydło i odświeżacz powietrza w jednym
    Używałam wersji w kostce oraz w płynie. Miały tak intensywny zapach, że czuć go było od razu po wejściu do łazienki (!) Mnie się podobał (a na początku wręcz za nim szalałam), taki słodko-orientalno-kwiatowy... Ale wiem, że nie każdemu przypadł do gustu. Ze względu na swoją intensywność szybko mi się przejadł. Co do właściwości mydełka to takie ok, ani nie nawilża ani specjalnie nie przesusza ale taka ilość substancji zapachowych raczej nie będzie zdrowa do skóry, poza tym jak na pojemność cena niemała... Dlatego nie wiem czy jeszcze do niego wrócę. Nie zniechęcam, można spróbować. Tylko radzę powąchać przed zakupem jeśli to możliwe bo kocha się je albo nienawidzi. Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    mapache
    21 września 2012 o 14:25
    Ciekawy zapach
    Bardzo oryginalny zapach, wielu osobom z otoczenia zdecydowanie przeszkadzał. Dla mnie całkiem przyjemny. Mydło samo w sobie zwyczajne. Małe opakowanie jak na taką cenę, ale to standard w Oriflame. Używam tego produktu od: rok temu Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    Feldzia
    24 sierpnia 2012 o 1:56
    Dobre mydełko
    Mydło całkiem w porządku. Zapach niezły. Konsystencja akurat. Wydajności też nie można się doczepić. Seria tych kosmetyków jest dobra i tania. Polecam ; ) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno