Oriflame Muse EDT

• 30 stycznia 2017 o 16:01
    Kwiaty, wszędzie kwiaty...
    Bardzo przyjemny, 100% kwiatowy zapach. Bardzo wiosenny. Bardzo oryginalne opakowanie, pasuje do zawartości. Jednak ta zatyczka jest średnio praktyczna. Chyba że trzyma się perfumy na toaletce :) Trwałość całkiem całkiem. Cena na promocji też ok.
    • Flakon
  • 5 stycznia 2015 o 23:26
    dość dobry
    Zapach lekki wiosenny, kwiatowy, a buteleczka prześliczna, kwiat jest bardzo duży i naprawdę okazale prezentuje się na półce. Trwałość przeciętna jak wszystkich wód toaletowych Oriflame. Używam tego produktu od: kiedyś używałam Ilość zużytych opakowań: jedno
    magsch
    26 maja 2014 o 22:38
    Przesliczne ;)
    Muse to bardzo piekny ,kobiecy zapach.Swiezy,letni,energetyzujacy ,niezwyle dodaje energii i wigoru.Lekko fioletowe,rzeczywiscie mozna wyczuc fiolka,ale fiolek ten jest lekko metaliczny,okaraszony zielonymi nutami ;) Pozytywnie nastraja do dzialania;) Komozycja niby prosta ,ale jednak bardzo urokliwa,czyta,krystaliczana.Zapach bardzo fajnie uklada sie na skorze,rozwija sie z kwiatowego w letnia wietrzna bryze ;)muse odswieza tak jak szybki prysznic w bardzo upalny dzien . Zaskoczyla mnie ta kompozycja i chetnie zuzuje je tego lata ;) Flakon sam w sobie ladny,prosty,lekko fioletowy plyn ,podoba mi sie ,atomizer dziala bez zazutu,alllllllleeee korek to jakas porazka i zenada,przypomina wielki ,fioletowy parasol,nie podoba mi sie bo nie stroi polki ,tylko odstaje ta tandetnoscia od reszty moich zapachow ;) Trwalosc calkiem dobra jak na lekka ,wode toaletowa to jakies 5h ;) Używam tego produktu od: od tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie 50ml
  • 24 maja 2014 o 23:56
    Fioletowo mi i spokojnie
    Uparłam się na fiołki na lato i zaczęłam szukać po nutach. Ponieważ uznałam to za chwilową zachciankę, uznałam, że nie będę się wykosztowywać - Oriflame na allegro to jest właśnie to, co zaspokaja takie nagłe chcice. Zapach jest bardzo kwiatowy, pierwsze wrażenie jak niskopółkowa woda toaletowa. Jednak po chwili wycisza się i mięknie na skórze, odsłaniając bogactwo fioletowego kwiecia - fiołków z domieszką bzu. I trwamy w tym czasem fiołkowym, czasem bzowym aromacie, aż do całkowitego zaniknięcia, co niestety następuje już po około 3-4 godzinach. Można jednak stwierdzić, że jest to zaleta w przypadku odświeżającej wody na lato - orzeźwia i nie przydusza, nie atakuje otoczenia. Kiedy temperatura sięga 25 stopni, jest to mój numer jeden na dzień. Czuję się lekko, dziewczęco, zapach w sam raz do sukienki. Posiadam wersję podróżną o pojemności 30 ml, która jest zwykłym prostokątnym flakonikiem, stąd nie wypowiem się niestety na temat flakonu ze zdjęcia - a przyznam, że wydaje się całkiem atrakcyjny. Polecam miłośniczkom fiołków i bzu, lub tym szukającym kwiatowej wody toaletowej na lato w niskiej cenie. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego (30 ml)
  • 16 maja 2014 o 17:44
    Cudowny!!
    Dla mnie jest to ideał! :) Zapach od razu po spryskaniu się nim przypadł mi do gustu.. a po kilku godzinach.. było jeszcze LEPIEJ! Poprostu cudowny, kwiatowy zapach, bardzo przyjemny dla nosa ;) gdy się nim spryskam to przez conajmniej 2 dni jest dosyć mocno wyczuwalny na ubraniach. No i oprócz zapachu podoba mi się także jego butelka. Gdy jest w promocji to już w ogóle bajka :) Z całą pewnością jest wart swojej ceny.. Używam tego produktu od: około roku Ilość zużytych opakowań: 1 duże i 2 małe