Prezerwatywy

SKYN Supreme Feel, Prezerwatywy

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 2 marca 2025 o 18:23
    Były w porządku, ale od jakiegoś czasu pachną wypełnionym workiem na śmieci
    Prezerwatywy nie mają lateksu, co jest na plus dla alergików. Są trwałe i dość cienkie co zwiększa odczucia. Często wybierałam je ze względu na to że nie miały rozpraszajączego zapachu lateksu, ale od jakiegoś czasu pachną śmieciami. Nie wiem dlaczego tak jest i czy inni też mają takie doświadczenia z tym produktem, ale przestałam stosować.
    Zalety:
    • Brak lateksu
    • Luksusowy wygląd
    Wady:
    • Zapach zużytego worka na śmieci
  • 10 stycznia 2025 o 21:53
    Produkt idealny.
    Producent nie kłamie - prezerwatywy są bardzo cienkie, ledwo wyczuwalne, a przy tym bardzo wytrzymałe. Odpowiednio nawilżone, neutralny zapach. Nie podrażniają i nie uczulają. Łatwa dostępność zarówno w aptece jak i drogeriach sieciowych. Cena jest odrobinę większa niż przy standardowych prezerwatywach, ale dla tego efektu, warto. Bez wątpienia to jedne z naszych ulubionych prezerwatyw.
  • 17 października 2024 o 15:56
    Jest dobre
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Prezerwatywy SKYN Supreme Feel są cienkie, co zapewnia bliskie naturalnym odczucia. Są wykonane z materiału bez lateksu, idealnego dla osób z alergią. Dobrze się dopasowują i nie mają nieprzyjemnego zapachu. Ale, mogą być zbyt cienkie dla niektórych, budząc obawy o wytrzymałość. Cena jest wyższa niż standardowych prezerwatyw. Żel SKYN ma przyjemny, owocowy zapach i zapewnia dobre nawilżenie. Jest bezpieczny w użyciu z prezerwatywami i ma długotrwały efekt. Choć zapach może być zbyt intensywny dla niektórych. Cena jest nieco wyższa niż standardowych żeli nawilżających.
  • 16 października 2024 o 16:06
    Prezerwatywy świetne
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Kilkukrotnie z moim partnerem używaliśmy prezerwatyw i jesteśmy miło zaskoczeni.Sa cieniutkie i co najważniejsze nie uczulają.Zapach neutralny i nie podrażnia.Polecamy i na pewno kupimy ponownie.
  • 16 października 2024 o 12:31
    Intensywne doznania
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Myślałam, że to Durex ma najcieńsze prezerwatywy ale byłam w błędzie. Po wnikliwym porównaniu mogę śmiało stwierdzić, że SKYN wygrywa. Prezerwatywy są ultra cienkie, ale wytrzymałe i bardzo dobrze zrobione. Doznania są intensywne - jakby ich nie było. Dobrze dopasowane, nawilżone. Cenowo bardzo atrakcyjne.