Profis Cosmetics Scandic Plus, Coco Mask Maska kokosowa

ankua90
    17 lipca 2014 o 12:55
    Mój KWc
    Mój KWC jeśli chodzi o odżywki!!!! Używałam przeróżnych. Drogeryjnych, wszem zachwalanego Waxa, laminowałam włosy, ale tej odzywki nic nie jest w stanie pobić. Zawsze jak próbuję poeksperymentować z czymś innym moje włosy robią się brzydsze. Po rozjaśnianiu miałam problem z rozczesywaniem. Ta odżywka świetnie mi w tym pomaga. Od razu po aplikacji czuć, że włosy są gładsze. Zalety: śmieszna cena!!!! - 16 zł za 1l w hurtowni w moim mieście ułatwia rozczesywanie włosy są po niej gładsze i ładniejsze zapach(kiedyś jak tańczyłam z kolegą powiedział - "boże co tu tak pachnie kokosem, twoje włosy po odżywce? takie coś jest lepsze niż perfumowanie!!!" - jego słowa :D Wady: ciężko ją dostać
  • 12 marca 2014 o 19:28
    Słabiutka !
    Zdecydowanie nie polecam. Wymagam od maski przynajmniej tego, żebym po jej aplikacji mogła swobodnie rozczesać włosy. Po tym produkcie jest to niemożliwe. Właściwie nic nie robi z włosami, lekko nawilża, lekko wygładza, to można uzyskać przy pomocy podrzędnej odżywki. Od kosmetyku pretendującego do miana maski (choć w opisie nazwana jest też odżywką) wymagam dużo więcej. Tak więc nigdy więcej już po nią nie sięgnę. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 o pojemności 300 ml
  • 12 października 2013 o 21:40
    faktycznie taka se... choć na początku myślałam, że super
    nie jest najlepsza! kokos pachnie syntetycznie dość, chociaż to nie jest problem. Problemem jest natomiast to, że nie nawilża dostatecznie dobrze w moim odczuciu. Włoasy po niej są raczej suchawe i łamliwe. Po pierwszym opakowaniu byłam dość zadowolona, po drugim już nie. Zalety to cena (przystępna) i produkcja (Polska). Używam tego produktu od: trzech miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 duże
    amb86
    17 września 2013 o 11:15
    Co to ma być?! Skąd te pochwały?
    Nie rozumiem, skąd wzięły się az tak dobre oceny tego produktu. czekałam na niego z utęsknieniem (zamówiłam na allegro), zastosowałam już kilka razy i za kazdym razem jest to samo: TOTALNA TRAGEDIA! Włosy sa po niej suche, kręca się bardziej niż zwykle, puszą się, są nawet szorstkie w dotyku, czegi nigdy nie miałam, nawet po odzywkach za 5 zł;/ Byc może tak reraguje na nia mój typ włosów (cienkie, suche, niefarbowane)... tak czy inaczej-dla mnie to klapa! Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 5 czerwca 2013 o 18:21
    Genialna!
    Witajcie! Moją przygodę z tą maską zaczęłąm około 6 lat temu dzięki mojej fryzjerce. Po rozjaśnieniu włosów nałożyła mi ją na pół godzinki i od razu zakochałam się w jej kokosowym zapachu :) z miejsca kupiłam u niej 1L, zapłaciłam wtedy 35zł (!) Nawet używając jej w domowych warunkach włosy były mięciutkie, lekkie i lśniące jak po wyjściu z salonu, a zapach kokosa utrzymywał się na tyle długo i był tak intensywny, że po prostu do mnie przylgnął i wśrod znajomych był kojarzony ze mną ;) Postanowiłam napisać tę recenzję, ponieważ czytając inne zauważyłam, że Wizażystki wypowiadają się na temat masek SCANDIC LINE a nie SCANDIC PLUS a dla mnie to mega różnica z tego względu, że (i tu dochodzimy do sedna sprawy) zamówiłam przez allegro maskę PLUS, a dostałam LINE, stwierdziłam, że nie jest to problem, pewnie firma zmieniła opakowanie. Cóż bardziej mylącego! Już po otwarciu wiedziałam, że to nie jest ta sama maska. Owszem, pachniała kokosem, ale po tylu latach używania nie miałm wątpliwości, że zostałam zrobiona w balona. Używam jej od grudnia ale daje ona o wiele słabszy efekt, nie wygładza tak włosów i nie działa antystatycznie. Po prostu SCANDIC LINE jest do niczego. Nie wiem czy wycofali tę maskę, czy jest to zamiennik, czy podróbka. Ale jeśli macie możliwość kupienia COCOMASK SCANDIC PLUS to nie wahajcie się ani chwili. Jest warta swojej ceny! Pozdrawiam :) Używam tego produktu od: 6 lat Ilość zużytych opakowań: 5 całych opakowań