IsaDora Perfect Cream Powder (Podkład w kompakcie; cera normalna i sucha)

• 14 marca 2007 o 16:09
    Taki sobie
    Podklad taki sobie, bo: - juz po paru godzinach splywal mi z twarzy - po godzinie praktycznie zaczynal sie blyszczec - praktycznie zero krycia, bez korektora ani rusz Plusami jest to, ze: - na poczatku dawal piekne pudrowe wykonczenie - byl bardzo wydajny - bez zapachu Ogolnie nie bylam zadowolona z niego, moze nadaje sie do bardzo suchej skory. Używam tego produktu od: 3 Ilość zużytych opakowań:1
    nANcY:*
    13 sierpnia 2006 o 19:55
    Dobry...
    W swojej kosmetyczce mam go już bardzo długo. Przestałam go używać od roku. Myśle, że dobrze matuje. Nie nadaje się do skóry suchej. Bardzo szybko znika, przy czym nierównomiernie się rozprowadza gąbeczką na jasniejszym od niego podkładzie. Moge śmiało stwierdzić, że twarz wygląda po nim nieskazitelnie. Niespodzianki zatuszowane. Jakiś czas temu spadł na kafelki w łazience i się rozsypał prawie na pył:/ To straszny widok kiedy patrzysz na swoje 50zł, które własnie się rozleciało. No cóż, pozbierałam puder z ziemi i leży w szufladzie nieuzyteczny. Sięgam po niego tylko wtedy kiedy mój nos zabyt mocno się świeci. Aaa i zapomniałabym... mile ciszy fakt, iż jest bezzapachowy. Używam tego produktu od:2lat Ilość zużytych opakowań:1
    kiksa
    30 marca 2006 o 13:18
    dobry podkład
    Dobry podkład, ale z licznymi zastrzeżeniami. Po pierwsze, nie wyobrażam go sobie na suchej cerze (a do takiej jest przeznaczony). Ja mam mieszaną i właśnie do takiej wydaje mi sie idealny, chociaż i tak czasami potrafi podkreślić przesuszone skórki i słabo nawilżone miejsca. Po drugie: bezwzględnie obchodzi się z najmniejszymi nawet zmarszczkami, o których istnieniu dowiedziałam się właśnie dzięki niemu;) Po trzecie: jest bardzo mało wydajny. Wiadomo, takie podkłady trzeba nabierać na gąbeczkę i dociskać ją do twarzy (inaczej będzie wyglądał sztucznie i wejdzie w pory), a to sprawia, że ubywa go bardzo szybko. Ja miałam go 2 miesiące. A teraz zalety: naprawdę bardzo ładnie pokrywa wszelkie przebarwienia jak np.naczynka, ale uwaga: nie krostki ! Daje efekt pięknego matu i co ważne, nie płaskiego. Twarz po jego nałozeniu wygląda naprawdę nieskazitelnie, ale efekt ten nie utrzymuje sie długo, jakieś 4-5 godzin. Podsumowując: Dobry podkład dla gładkich cer. I chyba najlepiej sprawdza sie jako kosmetyk na wieczorne wyjścia, w sztucznym świetle wygląda rewelacyjnie.
  • 13 kwietnia 2005 o 12:01
    Bardzo dobry
    Ma dla mnie rewelacyjny odcień. Jestem posiadaczką nr 61 natural beige - średnio jasny beż. Jest przeznaczony dla skóry suchej i normalnej - nic bardziej mylnego - mam skórę mieszaną i używam kompaktu na krem z filtrem i pieknie matuje mi skórę i co ważne na dosyć długo. Ma ładne pudrowe wykończenie, bardzo wygodną gąbeczkę. Trzeba uważać, bo dosyć mocno kryje. Nawet moje delikatne przebarwienia po znęcaniu się nad syfkami. Ale pozbywam się tego przyzwyczajenia i narazie dobrze mi idzie Jest trwały, nawet bez użycia utrwalacza np. w postaci pudru sypkiego pozostaje do końca pracy. Do porawek makijażu w ciągu dnia w sumie stosuje tylko bibułki matujące i wszystko ok. Jak narazie jestem z niego bardzo zadowolona.
    nelasz
    6 października 2004 o 13:46
    Całkiem niezły
    Jeśli chodzi o kompakty to jest całkiem niezły,choć moich naczynek nie zakryje tak dobrze,więc i tak musze dodatkowo używac korektora.Kompakt ten jest bardzo trwały,ale niestety trochę wysusza moja skórę.Myślę że bedzie dobry dla trochę bardziej tłustej cery, no i mógłby być troche tańszy.Ale jeśli chodzi o ogólna ocenę to jest troszkę więcej niż średniak. Używam tego kosmetyku od/ ilość zużytych opakowań: ...1 , zobaczymy czy bedzię więcej Recenzja: ...