Matis Paris Voile Perfection, Poudre Libre Puder sypki transparentny

• 24 lutego 2012 o 13:27
    Polecam serdecznie
    Puder bardzo ładnie matuje. Stosowałam razem z podkładem z Matis i to jest świetny duet. Gąbka która jest dołączona do produktu jest świetna. Nie potrzeba żadnych pędzli i aplikatorów. Produkt świetny na lato bo leciutki. Opakowanie bardzo ładne, ze srebrnym wieczkiem. Bardzo wydajny! Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe opakowanie
    baja6
    26 marca 2006 o 11:27
    suuuper
    mam wersje w mniejszym opakowaniu.Puderek jest poprostu zajebisty;-).Jestem zachwycona i bardzo zadowolona,ze skusiłam się na niego,ponieważ już nigdy nie bedę szukała.Trafiłam poprostu na swój ideał.Matowi superowo,nakładam go na podkład revlon colorstay i ten duet wytrzymuje cały dzień.Oczywiście w pracy musze przyłożyć absorbentke lub chusteczke higieniczna ale wystarczy jak zrobie to raz,jeden jedyny raz i jest ok.Próbowałam wielu pudrów i matis jest bezkonkurencyjny.Buźka jest taka sliczna,zdrowa i promienna........... same echy i achy jak patrze na odbicie w lustrze;-) BARDZO POLECAM naprawde warto,starcza na bardzo długo!!!
    svenja
    17 stycznia 2005 o 21:41
    Mam sentyment :)
    To byl moj pierwszy powazny kosmetyk z wyzszej polki :) Jakiez to istotne wydarzenie w zyciu kazdej pudernicy, nieprawdaz? Pamieta sie to tak samo jak pierwsza jedynke w szkole, pierwszy calus, pierwszy raz... :D No moze troche przesadzilam :) Chyba z dobrych 7 lat temu (bosz...) dostalam go od taty na gwiazdke (siostra doradzila zdesperowanemu rodzicielowi co mi kupic, bo ja tak bardzo marudzilam za tym pudrem) i uzywalam chyba z 1,5 roku codziennie. Pamietam, ze nadawal skorze delikatny blask, polaczony jednak z efektem matu. Byl trwaly i bardzo ladnie poprawial koloryt skory. I - tu chyba mnie pamiec nie zawodzi - pieknie pachnial :) Kazda aplikacja to bylo dla mnie swieto, bo wtedy moglam o tego typu kosmetykach pomarzyc :D Puder ten kojarzy mi sie z naprawde fajnymi latami mojego zycia - jak perfumy :) Mysle jednak, ze jakosc pudru przekonuje mnie do oddania 4 gwiazdek, nie sentyment. Naprawde byl to swietny kosmetyk. Zaznaczylam opcje ponownego kupna, bo ostatnio kusi mnie dosc intensywnie, mimo, ze pudrow to ja mam pokazna kolekcje, zeby ponownie przeniesc sie w nastoletni swiat :D
    rzastin
    23 listopada 2004 o 12:59
    B. dobry, polecam
    :czytaj: Dostałam go w prezencie, który okazał się strzałem w dziesiątkę! :) Puder jest bardzo dobry, drobny, pieknie stapia się ze skórą :love: Twarz jest po nim zmatowiona, ładnie rozświetlona, w ostrym słońcu delikatnie się mieni, ale bez efektu tandety. Moim przyjaciółkom bardzo podobał się wygląd cery po jego użyciu. Nie wysusza skóry mimo matowienia. Teraz, z tego co wiem, jest w nowym opakowaniu. Poprzednie było średnio wygodne, dużych rozmiarów. Polecam.
    pixie7
    24 października 2004 o 21:16
    "ależ masz piękną cerę!;)
    Jeden z "pudrów idealnych" :) Nie byłam przekonana do tych "świetlistych drobinek", których jest w nim naprawdę sporo (mam mieszaną cerę i trochę roszerzonych porów), ale zaryzykowałam użycie i zaskoczył mnie piękny, promienny efekt. Drobinek samych w sobie nie widać (chyba że z odległości paru centymetrów, w ostrym słońcu albo halogenowym świetle), za to cera wygląda zdrowo i świetliście (same komplementy! :D ). Puder jest bardzo drobny i nie sposób z nim przesadzić, nie jest w ogóle widoczny na twarzy. Matuje na bardzo długo. Kolor niby jeden, ale w pełni transparentny, nie ciemnieje na twarzy w trakcie dnia. Bardzo, bardzo udany zakup, na pewno będę go długo używała, ale niepokoją mnie trochę głosy, że jest wycofywany?.. :( Opakowanie średnio poręczne.