Artdeco Eye Designer Refill, Long Lasting Eyeshadow Powder (Cienie do powiek do aplikatora Eye Designer)

• 26 stycznia 2012 o 17:02
    Wierna od lat ale..
    Jestem już od wielu lat wierna tym cieniom:) Pomysł z aplikatorem uważam za świetny! W kilka chwil masz "zrobione" oko. Jedyny minus aplikatora to fakt, że nie wybiera cienia do końca, jest ciut za krótki. Same cienie są dość trwałe, nie osypują się, w ciągu dnia mogą sie delikatnie rolować w załamanich powiek ale wystarczy przejechać palcem i już po problemie. I co dla mnie najważniejsze - nie uczulają i nie podrażniają moich naprawdę wrażliwych oczu. Przyjemna pudrowa konsystencja. Zauważyłam jednak, że ostatnio coraz trudniej je spotkać w stacjonarnych perfumeriach i coraz mniejszy wybór kolorów. Na szczęście jest internet;) No i zabrałam całą gwiazdkę i mój typ bo właśnie kupiłam kolejne wkłady w internetowym sklepie Douglasa i jestem bardzo niezadowolona. Jakieś takie zleżałe, bez połysku, rolują się i w ogóle to nie to:/ Chyba czas poszukać coś nowego..
  • 11 czerwca 2010 o 6:10
    pomysłowe
    Fajny pomysł,coś dla lubiących "szybko,łatwo i bezpiecznie..".Bez osypywania się,brudzenia ... Stworzony -jakby-do makijażu w aucie... Dosyć trwałe,duży wybór odcieni.Wygodny,mięciutki aplikator ale pod koniec trudno cokolwiek nim wydobyć -jakby nie dosięgał ok.1/5 cienia który jeszcze pozostał Używam tego produktu od:dawno to było Ilość zużytych opakowań:6
    madulka
    13 kwietnia 2009 o 11:47
    Świetny pomysł
    Przede wszystkim pomysl z aplikatorem i cieniami w "naboju" uwazam za rewelacyjny. Nakladanie cieni jest szybkie i dziecinnie proste. Aplikator bardzo wygodny, zakonczony idealna gabeczka. Bardzo latwo mozna pomalowac dolna powieke. Cienie sa super trwale, latwo sie rozprowadzaja i nie osypuja. Bardzo wydajne wg mnie. Ogromny wybor kolorow. Cena rzeczywiscie nie jest zachwycajaca i to jedyna wada, bo i aplikator trzeba kupic. W szybkim makijazu sa jednak niezastapione. Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 4
  • 19 stycznia 2009 o 22:29
    Mógłby być tańszy
    Jeśli chodzi o pomysł, jakość, porządek w torebce, małą ilość zajmowanego miejsca, szybki makijaż nawet w pracy bez głupich uśmieszków kolegów, to jest to cudowna rzecz. Będę go niestety nosić tylko w torebce, bo w domu zdecydowanie pozostaje mi cień tradycyjny, a dlaczego ? - zbyt mała ilośc za kosmiczną cenę - trudny w wydostaniu przy końcówce kosmetyku, trzeba sobie pomagać szpileczką Aplikator mógłby być drogi, bo to świetny pomysł, ale ta maciupinka cieni nie jest warta ceny. Dodam wielki plus za ogromny wybór kolorystyczny, siedziałam w Sephorze jak dziecko w cukierni :-) Daję 4 za sam kosmetyk, bo cena jest na 1. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań:4
    kocio9
    10 lipca 2008 o 10:48
    Rewelacja!
    Z czystym sumieniem mogę polecić te cienie. Sama używam ich już od paru lat i to nie tylko ze względu na bardzo prostą i wygodną aplikację, a też na dużą trwałość na powiece. Szybkie umalowanie się, zwłaszcza rano nie jest już dla mnie problemem, gdyż cienie mają wygodną, miękką gąbeczkę, idealnie układającą sie na cienkiej skórze, a sam cień jest tak zbity, że nic sie nie osypuje i bardzo długo utrzymuje się na swoim miejscu. Zdecydowanie mój KWC! Używam tego produktu od:3 lat Ilość zużytych opakowań:10 lub wiecej