Revlon Scents of Summer, Scented Nail Enamel (Pachnący lakier do paznokci)

• 3 listopada 2014 o 18:03
    Oszukany kolor !!!
    Zapach faktycznie ładny. Jednak kompletnie nie nadaje się jako podstawowy kolor, musiałam nałożyć 4 !!!!!! Warstwy aby uzyskać zbliżony kolor do tego który widać w butelce. Na szczęście idealnie się nadaje jako na błyszcząca warstwa do innych lakierów np. Róż czy fiolet (bo zapomniałam dodać że kupiłam ciemny fiolet z drobinkami) i w takim połączeniu spędza swoją funkcję i pachnie i błyszczy. Czuje się jednak oszukana bo lakier to lakier jedna, dwie warstwy i kolor na pazurkach powinien byc- no chyba ze to jakiś lakier nablyszczajacy , ale takie info powinno znaleźć się na opakowaniu!!! Używam tego produktu od: kilka lat Ilość zużytych opakowań: Mniej niż 1
  • 16 października 2014 o 17:01
    mega
    piękne kolory i zapach.... najfajniesze lakiery, ba jedne z najfajniejszych kosmetyków jakie kiedykolwiek widziałam :) jeśli chodzi o trwałość, odpryskiwanie, łatwość malowania porównywalna do innych lakierów z tej półki... ale mają to "coś" i o to chodzi! Używam tego produktu od: od roku Ilość zużytych opakowań: 2 sztuki
    mikia20
    17 lipca 2014 o 16:25
    Nie obowiązkowe, ale fajne
    Na ładne wakacyjne kolory i zapachy polowałam od zobaczenia piewszej reklamy, a że cena regularna była dla mnie zaporowa - to jak zobaczyłam promocję w Superpharm po 9,99 wzięłam od razu cztery. Mam różne spostrzeżenia... Najpiękniejszy jest niebieski Mint Fizz, podwójna warstwa to wyraźny niebieski i błyszczący lakier. Dwa kolejne delikatniejsze - różowy Grapefruit Fizz i jasnoniebieski Colada Fizz tworzą błyszczącą i jakby bezbarwną poświatę z delikatnym przebłyskiem koloru. Ciekawie wyglądają nałożone na inne lakiery o mocniejszych kolorach. Apple-tini Fizz to kolor dla mnie nieudany, kompletnie nie pasujący do jasnych dłoni, na paznokciach wygląda jak lekko przygniłe jabłuszko... Każdy rzeczywiście pachnie ( uwielbiam słodką Coladę!), ale to tylko taki bajer przy malowaniu i góra kilka godzin po. Konsystencje mają dość rzadką, ale łatwo się nimi maluje, z pędzelka jestem zadowolona. Duży plus za trwałość i pojemność. Polecam jako wakacyjne poprawiacze nastroju. Używam tego produktu od: dwa lata Ilość zużytych opakowań: cztery
    ZuzaMa
    10 maja 2014 o 11:04
    Ulubiony
    Mój ulubiony lakier. Pierwszym odcieniem jaki miałam był Pina Colada, teraz używam GrapefruitFizz oraz MintFizz. Bardzo rzadko zdarza mi zużyć lakier do końca, szczególnie tak dużą buteleczkę, w przypadku lakieru o zapachu pina colady było inaczej. :) Lakiery po wyschnięciu pachną i wg. mnie zapach utrzymuje się długo. Upodobałam sobie wersje lakierów z drobinkami, są świetne, pod spód kładę podobny kolorystycznie lakier, a na wierzch 2 warstwy Revlon\'a, w przypadku niebieskiego miętowego ( dobrze kryje) jedynie bazę, bo odbarwia płytkę. Moje ( zwykle dość długie) paznokcie wydają się twarde, ładne i zadbane, nie ma odprysków, jedynie lekkie ścieranie na końcówkach. + wart ceny + trwały + zapach + duża buteleczka + efektowny - niebieski odbarwia płytkę
  • 22 listopada 2013 o 15:27
    lipa z miodem
    kolory ładne, fajna aplikacja, ladnie pachnie i to by było na tyle mam w odcieniu jakby kiwi i 10 warstw nie wystarcza by uzyskać nawet w połowie zielony kolor, poza tym strasnzie drogi jak dla mnie trwały nie jets i długo schnie Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno