Basic Rouge Puder (Róż do policzków)

• 6 sierpnia 2011 o 10:18
    nic specjalnego
    Mam wersję trzykolorową. Plusy: - ekonomiczny - niska cena, duża gramatura - delikatny kolor, z lekkim połyskiem Minusy: - brak miejsca na pędzelek (są róże, które za tą samą cenę to oferują np. Wibo) - jest bardzo nietrwały, ulatnia się po ok. 3 godzinach - ale to jest typowe dla wszystkich tańszych róży i kosmetyków kolorowych Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 2 sierpnia 2011 o 20:40
    nie spodziewałam się
    Naprawdę świetny róż, a co najważniejsze za małe pieniądze! + piękny, naturalny kolor (mam odcień 03) + dobrze się nakłada, nie robi "placków" + cena! + spore opakowanie + spokojnie wytrzymuje cały dzień minusów jak na razie nie znalazłam ;) Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 13 czerwca 2011 o 15:52
    Kruszy się
    :) Bardzo fajna cena 14,90zł za 7 gramów! :(Przy nabieraniu pędzelkiem róż bardzo się kruszy- także te 7 gram szybko ubędzie :) Opakowanie ładne, estetyczne bez zbędnych ozdobień. :(bardzo nietrwały- szybko schodzi z twarzy (na twarzy prawie niewidoczny) Ma drobinki
  • 10 maja 2011 o 21:17
    Dobry, tani, duży
    Szukałam różu do policzków, taniego i to był główny powód kupna tego produktu. Druga sprawa- śliczny, różowy odcień (o1), bardzo subtelny i delikatny. Chciałam mieć coś na lato, raczej żeby dawało efekt promiennej cery niż rumieńca. Wcześniej używałam tylko kuleczek brązujących. W sklepie niestety brak było testerków, i nie miałam jak zobaczyć pigmentu. Po powrocie do domu, od razu przeszłam do sprawdzenia tego różu na dłoni i policzkach. Przejechałam palcem po powierzchni i się zawiodłam, ponieważ kolor był strasznie jasny, ale po rozsmarowaniu na dłoni dawał piękny efekt rozświetlenia, ponieważ zawiera bardzo drobne drobinki. Jednak po nałożeniu na twarz pędzlem, ślicznie stopił się ze skórą, ładnie rozświetlił i delikatnie zaróżowił policzki. Bardzo ładny i naturalny efekt. Z tym różem nie da się przesadzić. Przejdźmy do oceny: Zalety: -cena, 7 g -10 zł -wybór kolorów, od jasnego, bardzo dziewczęcego różu po ładne, brązujące kolory. Jest nawet kolor brzoskwiniowy, który na pewno będzie moim drugim łupem :) -wydajny, używam od 3 tygodni, a mam wrażenie, że go w ogóle nie ubywa -trwały, trzyma się cały dzień -opakowanie jest dość solidne Minusy: -po nałożeniu troszkę jakby ciemnieje, ale dla mnie osobiście to nie jest minus, gdyż ten kolorek sam w sobie jest jasny, więc to nawet dobrze. Nie wiem jak z innymi odcieniami. Polecam gorąco! Nie daję pełnej 5, ponieważ nie używałam wcześniej róży, dlatego ciężko mi stwierdzić, czy na to zasługuje. Na wypróbowanie na pewno :) Ja już poluję na ten kolor brzoskwiniowy :)