Sephora Head To Toe Hydrator Preparat nawilżający do całego ciała

• 4 lipca 2017 o 14:13
    Ciało - nawilżacz
    Odkrycie mojego męża który zaskoczony informacją kremu "kilka w jednym" kupił od razu kilka opakowań. Jego faworyt jeśli chodzi o nawilżanie twarzy, szyi szczególnie po goleniu oraz rąk. Jeśli szukacie idealnego prezentu dla faceta to właśnie ten krem ! Ja stosowałam go głównie jako balsam i muszę powiedzieć że jak dla mnie jest trochę za gęsty!
    Zalety:
    • Idealny na mega przesuszone miejsca, stosowany od czasu do czasu, zwłaszcza na noc. Super że można go używać do ciała, twarzy, rąk, włosów - wielozadaniowość !!
    Wady:
    • Jak dla mnie za gęsty, dla mojego męża idealny bo nie musi go użyć dużo żeby osiągnąć efekt.
    suzeta
    3 grudnia 2016 o 18:52
    Świetny krem na wyjazdy.
    Krem kupiłam przed urlopem. I byłam z niego bardzo zadowolona bo nie musiałam brać balsamu do ciała, kremu do rąk, do stóp, kremu do twarzy i maseczki do włosów.... Poprostu on zastąpił wszystkie te specyfiki. I poradził sobie w tym doskonale. Krem ma ładny delikatny zapach, dobrze nawilża i szybko sie wchłania... Poprostu geniusz! Użyłam go również jako maseczki na włosy i byłam zachwycona. Włosy były nawilżone, miękkie i łatwo sie rozczesywały..... Plusem było też to, źe były o dziwo uniesione u nasady.... Zazwyczaj po maseczkach mam przyklapiniete włosy. Dzięki temu kremowi miałam lżejsza walizkę hehe :)....i to o ile. Polecam serdecznie.
  • 11 lipca 2016 o 22:55
    bez historii
    balsam dostałam, zużyłam, nie zrobił na mnie żadnego wrażenia. Jest poprawny, choć trochę mało wydajny. Uzywałam tylko do ciała - nie zaszkodził, ale jakoś specjalnie też nie nawilżył, bo mimo wszystko skóra zaczęła się łuszczyć. Znam lepsze i tańsze specyfiki
  • 7 grudnia 2015 o 13:36
    kiedy pakuję się tylko w jeden plecak
    Miewam dość często takie wyjazdy, kiedy pakuję się w jeden plecak 30l. Liczy się każdy skrawek miejsca w nim, ale i waga zapakowanych rzeczy - wszystko niosę na własnych plecach przez kilka godzin (zazwyczaj 8-10). Ten wynalazek kupiłam na próbę i stwierdzam, że w przypadku takich właśnie wypadów, gdzie jest mocno ograniczona ilość rzeczy do zabrania, sprawdza się wyśmienicie. Do małego opakowania jeszcze tylko przelewam szampono-żel pod prysznic i kwestię kosmetyczki mam rozwiązaną. To dziwadełko zastępuje odżywkę do włosów, krem do twarzy, krem do rąk i balsam do ciała. Sprawdza się dość poprawnie w każdej z tych funkcjonalności. Nie jest to jakieś oszałamiające działanie, bo wcale takiego nie wymagam. Zwłaszcza, że używam tego produktu przez góra dwa dni z rzędu. Problem pojawia się w momencie, kiedy zostały w tubie resztki. Ciężko je stamtąd wydobyć. Trzeba rozcinać. To co zostało, zużyłam jako krem do rąk, choć już nie na wyjazdy. I jeśli mam się do czegoś przyczepiać to do tego opakowania właśnie. Skoro jest to kosmetyk na tyle uniwersalny, to wypadałoby go też w jakimś ciekawym opakowaniu umieścić. Może w takim, które by się potem jeszcze do czegoś wykorzystało? Tak, wiem, nie ta cena, nie ta jakość, więc co ja tu innowacyjnego opakowania wymagam. Jednak jeśli już taki produkt się pojawia, to warto by było się wokół niego zakręcić, bo drugiego takiego osobiście nie znam. Używam tego produktu od: dwa lata przy okazji wyjazdów Ilość zużytych opakowań: jedna tuba
  • 2 stycznia 2014 o 18:42
    polecam
    Osobiście nie ufam kosmetykom \'do wszystkiego\' tak jak i nie ufam do końca Sephorze, ale ten krem mile mnie zaskoczył. Nie stosowałam go do ciała, ani na włosy, ale do twarzy. Zrobiłam to, bo moja tłusta cera (jednocześnie z widocznymi suchymi skórkami) potrzebowała nawilżenia, a ja nie miałam innego kremu pod ręką. W sumie spodziewałam się najgorszego, ale efekt był zaskakujący - cera była fajnie nawilżona, może trochę było go czuć na twarzy, ale suche skórki nie były widoczne, nawet po nałożeniu podkładu. Daję tylko 4 gwiazdki bo nie stosuję go na tyle długo, by ocenić go bardzo dobrze, jednak po kilkunastu razach jestem z niego zadowolona! Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: na razie zero