Sleek Make Up Glo Face & Body Highlighter (Rozświetlacz do twarzy i ciała)

• 10 września 2014 o 14:17
    niezły dodatek
    Rozświetlacza używam bardzo rzadko i na pewno nie jako podstawę do makijażu; raczej jako dodatek, który ma tylko podkreślić makijaż wykonany zupełnie czym innym; myślę, że taka powinna być rola rozświetlacza; najpierw nakładam normalny makijaż, a później delikatnie i punktowo sam rozświetlacz, tak by jedynie uwydatnić niektóre miejsca i zatuszować inne, do tego sprawdza się dobrze; + trwały, wytrzymuje całą noc; wypróbowałam go na imprezach - prawdziwy efekt jest widoczny w półmroku; + dobrze się nakłada i rozciera; wygodna aplikacja; + poręczne opakowanie - można go zabrać ze sobą; + nie wygląda sztucznie; + cena; - obsypuje się; - pyli się; - pędzelek w opakowaniu jest trochę tandetny; - przez to, że ma brokatowe drobinki nie nadaje się do codziennego makijażu, bo wygląda sztucznie; - trudnodostępny; Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 7 sierpnia 2014 o 19:37
    TRAGICZNY! Nie polecam !
    Najgorszy rozświetlacz na świecie ! Tragiczne odcinie żółci a nie złota plus nieziemsko się sypią. A co najgorsze po aplikacji dostałam tak strasznej wysypki, że nie wychodziłam na słońce trzy dni ! Jedynie co dobre to cena i opakowanie dosyć solidne, ale nie o to chodzi w tym kosmetyku. Wolę zdecydownie zapłacić trzy razy więcej i mieć porządny rozświetlacz niż to badziewie ! Jestem rozczarowana, sleek bardzo upadł pod względem jakości kosmetyków...NIGDY NIC z tej firmy nie kupię ! Używam tego produktu od: od miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    rosmery
    7 marca 2014 o 20:41
    koszmarek :(
    Kupiłam rozświetlacz w sklepie internetowym w promocyjnej cenie. Jako, że korzystam z cieni tej firmy myślałam, że rozświetlacz również pokaże klasę, co mu się niestety nie udało. Plusy: + opakowanie- solidne z lusterkiem + cena Minusy: +koszmarne odcienie żółci- myślałam, że o będą to odcienie złota, na które znalazłabym jeszcze jakieś zastosowanie o tyle bazarowa żółć i to mocno perłowa do niczego się nie nadaje :( + bardzo gruba perła- mam wrażenie, że w zamyśle producenta było stworzenie cieni metalicznych a nie rozświetlacza, który powinien być zdecydowanie bardzej jednolity i satynowy Paletka leży w moim kuferku i próbuję znaleźć dla niej jakieś zastosowanie- jako cienie, ale nie bardzo mi to wychodzi ;/ Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 4 marca 2014 o 20:03
    Bardzo problematyczny
    Napaliłam się na ten rozświetlacz jak szczerbaty na suchary, a tymczasem jest jedno wielkie rozczarowanie i puderek sobie leżakuje w mojej kosmetyczce już rok i czeka na lepsze czasy... Gdzieś, kiedyś w internetach krążyło zdjęcie makijażu inspirowanego Kim Kardashian, wykonanego rzekomo tym rozświetlaczem, makijaż był piękny, więc zamówienie na allegro poszło ;) Oceniam wersję Gold Digga. Składa się z 5 paseczków w odcieniach złota i brązu. Niestety, kolor beznadziejnie się ze sobą łączą - nakładam puder grubym, puszystym pędzlem, blenduję go dokładnie dla uzyskania jednolitego koloru i niestety, wychodzi klapa, rzadko kiedy uda mi się pokryć oba policzki takim samym kolorem. Poza tym, tworzy paskudne plamy, mimo długiego rozcierania tworzy efekt ofiary przemocy domowej, mój chłopak zawsze pytał mnie czemu mam poobijane policzki :P Co więcej, rozświetlacz ( podobnie z resztą, jak cienie z paletki) strasznie się osypuje, opiłki migrują po całej twarzy, nie trzymaja się miejsc, gdzie być powinny. Jak widać, kosmetyk nie jest warty całego zamieszania z zamawianiem i zawracania sobie głowy. A szkoda, bo kolory są piękne, zaczęłam zastępować nimi cienie, żeby czasem zagłuszyć wyrzuty sumienia, że ich nie używam. Poza tym, opakowanie wykonane bardzo solidnie, ładne i wygodne.
    aatttii
    7 lutego 2014 o 21:05
    Koszmar...
    Rozświetlacz? To ma być rozświetlacz? Tandetny sprasowany brokat, nic więcej. Naprawdę odradzam każdemu ten produkt, nawet jeśli dostaniecie go za darmo to lepiej nie używajcie, bo można sobie zrobić nim dużo krzywdy. Kupiłam w Biedronce rozświetlacz za 12zł z Bell i jest on sto razy lepszy niż to coś. Tu nie można mówić o żadnej pięknej tafli, tu w ogóle nie ma połysku. To jest chamski, żółty brokat. Odradzam. Zdecydowanie odradzam! Używam tego produktu od: używałam kilka razy Ilość zużytych opakowań: jedno