Rossmann Accent, Red, Szampon do włosów rudych i farbowanych na rudo

• 15 kwietnia 2013 o 20:55
    Fajny ale nie trzyma koloru
    Nie wiem czy bym go kupiła jeszcze raz, spodziewałam się lepszych efektów jeśli chodzi o kolor:( Miałam lekko miedziane włosy, które po nim spłukały się błyskawicznie jak po normalnym szamponie:( Szampon nie zatrzymał koloru ani tym bardziej nie nadał głębszego odcienia:( Mimo to polecam, może komus lepiej posłuży. Oprocz tej wady szampon ma same zalety! Włosy sa po nim nawilżone, błyszczące, łatwiej sie rozczesują, świetnie się układają, są takie sypkie. REWELACJA! Szampon ma fajny kolor i dobrze się pieni (piane ma w kolorze jasno pomarńczowym:)) Cena jest też extra!
  • 3 marca 2013 o 9:39
    W porządku
    Farbuje się na czerwono. Kolor rzeczywiście się lepiej trzyma. Do tej pory miałam włosy przetłuszczające się, a po tym szamponie włosy mogę myc co dwa dni, a nie codziennie. Niestety-końce trochę ucierpiały. Są trochę przesuszone i muszę się ratować maskami, odżywkami, olejkami. Ale ogólnie baaaardzo polecam. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 6 grudnia 2012 o 15:22
    Polecam gorąco!
    Natknęłam się na ten szampon buszując po Rossmannie. Skusiła mnie cena i stwierdziłam że mogę wypróbować. Od roku farbuję włosy na kasztanowy rudy, i zawsze po bardzo niedługim czasie mi płowiały. Odkąd używam tego szamponu kolor się nie zmienia (już 2 miesiące) Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 kończę
  • 23 listopada 2012 o 16:40
    Wizaż nie aktualizował tego na Isanę
    ale i tak skomentuję, bo choć kosmetyk ma inne opakowanie i sygnowany jest przez inną firmę, to w gruncie rzeczy jest taki sam. Bardzo fajny szampon, któremu wiele rudowłosych kobiet nie szczędzi chwalebnych słów :) Delikatnie myje włosy, doskonale się pieni, no i dzięki pigmentom koloru - dodaje miedzianym/pomarańczowym/czerwonym włoskom odpowiedniego blasku, skutecznie pomaga zachować takie nasycenie barwnika, by przez kilka tygodni kłaczki nie płowiały, ani nie "puszczały" koloru zbyt szybko. W dodatku ta cena *___* Miodzio! Jak znaleźć promocję, to nawet w czterech złotych da się zmieścić :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 7 sierpnia 2011 o 13:24
    Producent nie kłamie
    Moja mama od dawna farbuje włosy na kolor burgundu, wcześnie podbierała mi mój Accent do włosów brązowych, więc kiedy zobaczyłam w moim Rossmannie wersję czerwoną, od razu jej kupiłam. Dodatkowym atutem była cena- zapłaciłam jedyne 2,99, ponieważ produkt znajdował się w ofercie CND. Dziwne, ponieważ nigdy wcześniej nie widziałam go w normalnej ofercie. Ale do rzeczy- szampon naprawdę myje włosy, nadaje im rude refleksy i pozwala na dłuższe zatrzymanie przy sobie koloru. Moja mama jest z niego naprawdę zadowolona i żałuje, że nie ma go już w stałym asortymencie. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno