Essence Multi Action Smoky Eyes Mascara (Wydłużająco - pogrubiający tusz do rzęs)

• 6 lutego 2014 o 18:25
    Jeden z moich ulubionych.
    Nie jest to mój KWC, ale należy na pewno do produktów do których wracam i będę wracała co jakiś czas. Ma ładny, głęboki czarny kolor, ładnie pogrubia i podkręca, nie osypuje się. Jest taniutki, więc warto spróbować. Jedyną wadą dla użytkowniczek może być ewentualnie to że szybko wysycha w opakowaniu, choć dla mnie to akurat zaleta, bo lepiej mi się maluje tuszem który nie jest zbyt świeży. Ogólnie polecam, nawet jak Wam nie będzie pasował to kosztuje 10 zł więc nie będzie szkoda :) Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 4 i kupię kolejne
  • 20 sierpnia 2013 o 2:19
    Kwc Moje
    Nie rozumie tak negatywnych opini, albo ze tusz ,,ucieka\'\' z rzęs.. to chyba nie poprawne malowanie, a nie wina tuszu. Tusz mnie zachwycil, podwija rzęsy nawet w kącikach oka, opakowanie jest schludne czyste. Tusz spełnia obietnice producenta moim zdaniem, łatwo go zmyć micelarnym płynem, wiec nie ma problemu z tym :) Nie kruszy sie ani nic, po prostu trzeba go UMIEJĘTNIE nałożyć i nie narzekać. Świetnie spisuje sie przy ciemnych cieniach, takie kocie spojrzenie również potrafi zrobić :)) Używam tego produktu od: Niedawna Ilość zużytych opakowań: Jedno opakowanie w trakcie
  • 18 stycznia 2013 o 14:17
    Słabiutki
    Kupiłam go na wyprzedazy szafy Essence w Laboo za całe 3.99, więc nie żałuję. Ale tusz pozostawia wiele do zyczenia. - ma niewygodną, nieporęczną szczoteczkę, można się "umalować" nie tam gdzie się chce :D - jest jakiś toporny w nakładaniu, trzeba się dużo namachać, żeby pomalować rzęsy z widocznym efektem - szybko się kruszy - za dużo się go nakłada na szczoteczkę - po krótkim czasie bardzo mi wysechł, teraz muszę go nakładać na bazę, bo inaczej tylko polepi i poskleja mi rzęsy - raczej nie pogrubia Jak za 4zł do przyciemnienia oka, to ujdzie. Zużyję go, w końcu wiele mnie nie kosztował. Ale drugi raz nie skuszę się na niego na pewno. Dużo obietnic na opakowaniu, mało widocznych efektów. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    Angry
    16 czerwca 2012 o 12:07
    Ujdzie
    Albo to ja nie umiem używac tuszu, albo prawie każdy na moich rzęsach sprawdza się tak samo... :brzydal: Ma głęboki, czarny kolor, dobrze rozczesuje, nie skleja rzęs, wydłuża, ale za bardzo nie pogrubia - efekt jest taki sobie. Nie jest wodoodporny, ale dosc ciężko się zmywa. Nie kupię go ponownie, bo lubię kupowac nowe, łudząc się, że znajdę jakiś produkt-cud :D Ale ten jest okej, da się nim uzyskac naturalny jak i bardziej wieczorowy efekt. Cena jest również przystępna, opakowanie estetyczne. Używam tego produktu od: długo, bo jest wydajny. ponad pół roku na pewno Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 1 maja 2012 o 22:11
    Lipa
    Tusz okazał się kompletną klapą. Nie robi nic z moimi rzęsami. Ma fikuśną szczoteczkę i nie wiem za bardzo, co ona ma robić. Jedyny pozytyw jest taki, że nie wyrzuciłam na niego dużo pieniędzy. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego i ostatniego