Nivea Pure & Natural, Krem przeciwzmarszczkowy na dzień

• 15 listopada 2016 o 9:39
    OK.
    Dobry, lekki krem bez specjalnych właściwości zapachowych. Mam cerę mieszaną i u mnie się bardzo fajnie sprawdził. Nie jest to jakiś hit, ale zwykły, nietłusty nawilżacz pod makijaż. Specjalnego działania przeciwzmarszczkowego nie zaobserwowałam, ale kto wie, może przy dłuższym stosowaniu. Raczej nie kupię go ponownie bo w tej cenie miałabym dwa inne kremy tego typu, nie jest tez jakoś specjalnie wydajny. Ale polecam przetestować na sobie.
    kashka
    12 kwietnia 2013 o 17:26
    Ciężkawy
    Miałam spore obawy przed rozpoczęciem używania tego kremu - moja cera do tej pory reagowała na kremy Nivea wysypem pryszczy. W tym przypadku tak się nie stało, choć wygląd cery nieco się pogorszył i pojawiło się trochę zaskórników. Mam cerę normalną, ale krem ten okazał się dla mnie za ciężki. Nawet długo od nałożenia go, twarz się kleiła. Jeśli chodzi o zalety to na pewno na pochwałę zasługuje skład, zapach i elegancki, szklany słoiczek. Używam tego produktu od: 2-3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 słoiczek
  • 31 stycznia 2013 o 16:12
    Lubie go.
    Bardzo przyjemny kremik. Kupiony na promocji zachęca ceną:) +bardzo lubię jego zapach +ładnie nawilża buźkę +szybko się wchłania +dobry pod makijaż Oczywiscie nie licze na jakies działanie przeciwzmarszczkowe, ot taki przeciętny miły kremik:) Jedyne do czego się mogę przyczepić to to, ze nie mogę go używac codziennie bo mam wrazenie, ze wtedy troche zapycha. Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: niecale jedno
    pris
    17 września 2012 o 15:48
    Przeciętniak
    Nie jest to produkt ani dobry, ani zły. Klasyczny średniak. Na plus na pewno trzeba mu przyznać, że daje radę skórze bardzo suchej. Nie łuszczę się, cera nie jest napięta, także nawilżenie jakieś odczuwam, choć mogłoby być lepiej - mam wrażenie że poskąpili tego dobroczynnego oleju arganowego. Nie jest to kosmetyk na zimniejsze pory roku, bo jest nieco zbyt rzadki i wodnisty, nie wytwarza żadnej bariery. Wchłania się szybko, cera się nie świeci, nie lepi. Zapach lekki, ale przyjemny. Szklany słoiczek to też plus, nie lubię plastików. Jeśli chodzi o jakieś działanie przeciwzmarszczkowe to tutaj jest moim zdaniem porażka na całej linii. W przypadku o połowę tańszyego kremu AA mogę jasno stwierdzić że działa, że napina, ujędrnia, wygładza i rozświetla. Tutaj nic takiego nie widzę. Krem oczywiście zużyję do końca, bo krzywdy mi nie zrobił, ale na pewno do niego nie wrócę. Tego typu nijakich nawilżadeł jest mnóstwo w drogeriach, a Nivea jest jednak droższa od mojego polskiego faworyta, czyli AA. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 op.
  • 27 maja 2012 o 18:03
    Krem jak krem...
    Dostałam go w "spadku" po mamie i w obawie, że się zmarnuje i wyląduje w koszu, zaczęłam stosować. Absolutnie nie wierzę w działanie przeciwzmarszczkowe, ale nawilżanie jest wskazane. Dość przyjemny podczas nakładania, ładnie pachnie i nawilża. Odrobinę zbyt tłusty, ale nie zauważyłam, aby cera się po nim nadmiernie świeciła. Zwykły krem do codziennej pielęgnacji. Nivea to Nivea, nic dodać, nic ująć. Używam tego produktu od: Miesiąca Ilość zużytych opakowań: W trakcie 1-wszego