Wibo Express Growth z refleksami

lidka6
    6 lipca 2014 o 20:33
    Może być
    Nr 470 W rossie były tylko z trzy odcienie przezroczyste różniące się odcieniem refleksów, ten wydawał się różowawy (i tak to przedstawia producent na materiałach reklamowych), jednak na mioch paznokciach świecące robinki wyszły raczej złoto. OPAKOWANIE Typowe dla Wibo Express Growth - płaskie i niskie, w ksztalcie prostopadłościanu, z dlugim pędzelkiem. ROZPROWADZANIE lakier dobrze się rozprowadza, drobinki są małe i nie zbijają się. EFEKT Nie podoba mi się efekt pojedynczego krycia. Drobinki są zanurzone w bezbarwnym lakierze, ich kolor nie gra z naturalnym kolorem mojej płytki. Po dadaniu drugiej-trzeciej warstwy efekt jest zadowalający, bo lakier wydaje się być lekko biały - tak jakbym pod drobinkami dała bazę. Prawdopodobnie nakładanie się kilku warstw drobinek wypełnia szczelnie paznokieć kolorem. Efekt wielotonowy, nie jest nieelegancki. Choć nadal złoty odcień drobinek nie jest moim marzeniem. Lakier rzeczywiście przyspiesza wzrost płytki - w trzech różnych lakierach EG kupowanych na przestrzeni ostatnich 5 lat to mnie nie zawiodło. USUWANIE Niestety metoda z folią aluminiową może się okazać niezbędna. WYDAJNOŚĆ Chyba nie będzie duża przy używaniu tak jak ja trzech warstw - malowałam nim k. 3-4 razy, a już 1/3 opakowania nie ma. Używam tego produktu od: dwa miesiące Ilość zużytych opakowań: 1/3 opakowania
  • 1 października 2013 o 21:27
    niezły
    Bardzo fajny lakier. Dobrze kryje już po jednej warstwie, szybko schnie i daje ładny efekt. Pędzelek może i średnio wygodny ale za tę cenę i taki efekt wart zakupu. Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: jedno całe
    megpol
    1 października 2013 o 19:41
    bardzo dorby
    Niedrogi, trwały(ok. tygodnia). Długo trzyma się na paznokciach. Ładnie wygląda. Wydajny. Po pół roku użytkowania trochę niestety zgęstniał. Naprawdę polecam. Niedrogi lakier, który trzyma się tak długo na paznokciach że aż ci sie moze znudzić. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jestem w trakcie pierwszego opakowania
  • 29 sierpnia 2013 o 22:25
    Świetny
    Oceniam Express growth nr 471 (lakier bezbarwny, drobinki srebrne) PLUSY: - ładnie wygląda na każdym kolorze lakieru (nie póbowałam na bezbawnym) - gęste malutkie drobinki, jest ich dużo na paznokciu - mega szybko schnie i przyspiesza schnięcie lakieru (średniej grubości) - bardzo dlugo się utrzymuje i wg mnie przedłuża trwałość lakieru (zmyłam po 4 dniach bo mi się znudził) - ładnie się mieni, a paznokieć wygląda bardzo elegancko -cena MINUSY: - norma jeśli chodzi o brokaty - okropnie się go zmywa - mały minus jeśli chodzi o opakowanie, jak w każdym EG - jak się kończy to trudno wydobyć resztki
  • 27 lipca 2013 o 20:50
    Fatalny
    Kupiłam bezbarwny kolor. Efekt na paznokciach jest normalny, taki jak na bezbarwne lakiery przystało. Nie zauważyłam jakichś szczególnych uszkodzeń paznokci, bo wiadomo,że długie malowanie paznokci nawet bezbarwnym lakierem zażółca ich płytkę. Lakier wysycha od razu, ale i szybko znika z paznokcia, bo sam sę od niego oddziela. Był to najgorszy lakier jaki miałam. Nie polecam. Może inny kolor będzie dobry, ale nie bezbarwna wersja. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe , wyrzucone