Delia Dermo System, Krem przeciwko oznakom starzenia się skóry na noc

goha80
    5 marca 2012 o 22:54
    Dobry krem za grosze
    To jeden z niewielu kremów które udało mi się zużyć do końca i to z przyjemnością. Ma wszystkie cechy które lubię w kremach. Ma lekką konsystencję, odrazu wnika w skórę i nie zostawia żadej tłustej czy lepkiej warstwy. Nie zapycha co dla mnie zawsze jest wielkim plusem. Ładnie pachnie. Nawilża i regeneruje. w tandemie z kremem na dzień dobrze pielęgnuje skórę. Po zużyciu całego słoiczka musze przyznać że nieco rozprasował moje kurze łapki które wcześniej były dość widoczne. Za tą cenę naprawdę warto wypróbować. Ta cena pod opisem produktu jest z kosmosu! Krem kosztuje około 10zł! Ja zaryzykowałam i nie żałuję.
  • 12 lutego 2012 o 10:12
    tak tak tak
    Ten krem poleciła mi pani w małym sklepiku, gdzie w asortymencie są wyłącznie kosmetyki poslkich firm. Zapłaciłam za niego około 9 złotych. Mam skórę tłustą, która sprawia mi na prawdę wiele problemów. Natomiast ten krem, ku mojemu zaskoczeniu, fantastycznie sobie radzi z moją problematyczną cerą. Ma lekką konsystencję, bardzo szybko sie wchłania i co najważniejsze skóra sie po nim nie błyszczy a przy tym jest dobrze nawilżona. Krem wart polecenia !!!
    xuna
    12 października 2011 o 10:04
    Bardzo dobry
    Krem jest zaskakująco dobry, ma leciutką konsystencję, szybko się wchlania. Czasem używam go na dzień i mogę 3 minuty po nałożeniu go robić makijaż. Używam go już prawie dwa miesiące i widzę znaczną poprawę stanu skóry, jest gladka i bardziej jędrna. Jestem zaskoczona, że firma z niższej półki wydała taki dobry produkt. Jak na taką cenę - wart nawet pięć gwiazdek. Gdyby kosztował 30 zl to i tak nie żałowalabym na niego pieniędzy.Krem kupiłam za jakieś 7-8 złotych. Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 po 50 ml
  • 21 maja 2011 o 9:10
    zaskakujący
    Powiem tak- dla mnie TOTALNE ZASKOCZENIE. Uszczupliły mi się fundusze a chciałam jakiś krem na noc, bez filtrów. Znalazłam w Naturze... za 6zł... Na dzień i na noc były w tej samej promocyjnej cenie. Wahałam się, bo za 6zł... a ja mam taką suchą i naprawdę wymagającą japę :\\ Ale ok, wzięłam. I jestem w szoku. Ten krem ma lekką konsystencję ale wystarcza mojej skórze (szok). Jedna warstwa i jest ok. Jest lekki ale mam wrażenie, że bardziej odżywczy niż doraźnie nawilżający, może stąd moja buzia go polubiła. Ładnie się wchłania, nie zostawia żadnej tłustej warstewki, twarz się po nim nie świeci, jest gładka-no idealna :) Odżywia, wygładza, ślicznie świeżo pachnie. Używam go też na dzień. Do tego jeszcze ta pojemność, wydajność no i cena... wydaje mi się, że w regularnej sprzedaży nie jest to aż 30zł ale zasugerowałam się ceną tego kremu na dzień. Warto spróbować, polskie i dobre :) Zaznaczam, że nie wiem czy kupię ponownie bo mam parę ulubionych kremów i kupuję je naprzemiennie :) Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 w toku