Revlon ColorStay, Mineral Finishing Powder (Wypiekany puder mineralny)

• 28 listopada 2016 o 18:25
    Nie polecam 010.
    Kiepski produkt, który ma tylko jedną wadę. Brak zalet. Jak dobrze, że obecnie prawie nie do dostania, już nikt się na niego niego nie skusi. -nieatrakcyjne plastikowe opakowanie - kolor siny róż ze srebrną poświatą - bardzo widoczne drobiny, brak efektu tafli - ma suchą strukturę, nieprzyjemnie nakłada się go na twarz - trudno go rozetrzeć - zbiera się w jednym miejscu i robi plamy Niestety wydajny, jak to produkty wypiekane.
    jeisa
    16 września 2016 o 9:09
    Fajny
    Mam go już ok 4 lat i nadal nie mogę go skończyć. Rzecz w tym, że stosuje inne zamienniki więc jako sam puder brązujący na co dzień nie ma szans aby go szybko zużyć. Piękny kolor i piękny efekt dla podkreślenia opalenizny. Obecnie jednak mam problem z wydobyciem go, zastygł tak niemiłosiernie, że aby nałożyć go na pędzel muszę rozdrobnić zaschnięty puder który jest dosłownie jak kamień .
  • 2 lutego 2015 o 19:02
    nieśmiertelny
    10 rozświetlacz, brighten, czy jak mu tam ,mam go i mam go od nie wiem kiedy, na dzień dobry nie pokochaliśmy się, zdradzałam go z innymi wiele razy , ale kiedy tamte sięgnęły denka postanowiłam dać mu kolejną szansę ... po chyba 1,5 roku leżenia w mojej szafce bez użytecznie ... obecnie mamy długotrwały romans, mam innego i też jest fajny, trochę cieplejszy, ale na co dzień wychodzę wszędzie z revlonem ... odmładza mnie i świetnie rozświetla wewnętrzne kąciki, jeżeli jeszcze go kiedyś dopadnę , bo mam go i mam go, nie wiem, czy kiedykowiek się skończy to kupię, nawet jesli będę mieć inne droższe od niego 10 razy, to revlona kupię bo wart jest tego Używam tego produktu od: ohoho 2-3 lata?? Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 nieśmiertelnego, używam co dzień
    Michura
    1 stycznia 2015 o 19:28
    Niezniszczalny
    Zastanawiam się jak długo mam go w posiadaniu... Rok, dwa? A wygląda jakbym go w ogóle nie używała:) Mam odcień 020 Suntan Matte - brązująco - matujący. Piękny, powiedziałabym...wyrafinowany. Mocno sprasowany. Mocno napigmentowany, aczkolwiek trudno sobie zrobić nim krzywdę. Subtelny. Daje efekt naturalnej opalenizny z lekkim satynowym połyskiem. Dostępny bez problemu w internecie. Cena:jakość:wydajność=IDEALNE DOPASOWANIE. Polecam. Używam tego produktu od: dwóch, trzech lat? Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 23 września 2014 o 20:17
    Blisko ideału
    Mam najjaśniejszy odcień. Z natury moja karnacja jest jasna, nie używam opalaczy, nie korzystam z solariów, nie walczę z tym, raczej postanowiłam uczynić z tego mój atut i podkreślać to. Aby jednak bladość w momentach zmęczenia nie stała się ziemista i wyglądała zdrowo, potrzebuje ładnego rozświetlenia. Kosmetyku używam jako pudru na całą twarz, nie jako rozświetlacza. Oczywiście na pędzel nabieram dyskretną ilość - nie chcę świecić jak bozonarodzeniowa choinka, lecz dyskretnie błyszczeć. Szczerze mówiąc, liczyłam na taflę, a jest perła, ale nie rozczarowało mnie to, bo perełka spełnia swoje zadanie - nadaje twarzy zdrowy, promienny wygląd. Ważne, że nie znajdziemy tu zbyt wielu denerwujących, tandetnych drobinek, no może pojedyncze, ale w takiej ilości są nawet ładne. Uzywam go już ponad pół roku, ale nadal nie mogę się napatrzyć jak ładnie twarzy błyszczy opromieniona naturalnym światłem słonecznym. Maleńki minusik to taki, że szybko się ściera nawet przy przypadkowym dotknięciu ręką i wcale nie kryje - choć tego nikt nie obiecywał, zwłaszcza że jest to kosmetyk rozświetlający. Używam go zawsze w parze z podkładem z Lumi Magique Loreala, świetnie razem współgrają, ale ostrzegam, że jest to duet dla wielbicielek rozświetlaczy i osób raczej z cerą suchą, bez niespodzianek. Puder jest bardzo wydajny, wystarczy mi go chyba jeszcze na co najmniej 3 lata, dlatego nie wiem czy kupię ponownie, bo do tego czasu może jeszcze objawi się jakaś inna ciekawostka. Używam tego produktu od: 7 miesięcy Ilość zużytych opakowań: ledwie muśnięte jedno :)