L'Oreal Paris HIP (High Intensity Pigments), Kohl Eyeliner (Eyeliner mineralny)

• 23 października 2013 o 19:18
    tragiczny
    Produkt dostaje ode mnie 1,5 gwiazdki tylko z powodu fajnego, poręcznego opakowania. Niestety straszliwie sie obsypuje, ciezko zrobic kreske na gornej powiece. Ma nieprzyjemnie twardą końcówkę. Jak już uda sie umalować to bardzo szybko sie zmazuje obsypuje i tworzy "pande" Stanowczo nie polecam tego produktu Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: pierwsze w trakcie użytkowania
  • 29 marca 2012 o 14:16
    co ja mam z nim zrobić? ;]
    Flakonik uroczy i poręczny. Odcienie bardzo ładne i stonowane, mam piękny grafitowy granat. Ceny zaskakująco niskie, na Allegro czy za granicą można je dorwać za kilka/kilkanaście złotych. Tylko co ja mam z nim zrobić? Osypuje się strasznie, ma niewygodny aplikator i szorstką konsystencję, co daje zerowy komfort malowania. Próbowałam jako khol -na linię wodną, próbowałam jako tradycyjny liner czy cień, ale żadna metoda nie dawała zadowalających rezultatów. Pomysł był niezły, ale coś im nie do końca wyszedł. Używam tego produktu od: od czterech miesięcy, leży i czeka na zbawienie Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    vastu
    5 lutego 2012 o 20:41
    nigdy więcej
    Masakra!!! ładne opakowanie, super kolor (mam 803 BROWN) ale niestety żałuję, potwornie się obsypuje. Wracam do eyelinerów w żelu, albo malowaniu kreski cieniem i pędzelkiem, chyba nie jesteśmy z tym kohlem dla siebie stworzeni :-( Używam tego produktu od: kilka razy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 5 lutego 2012 o 17:47
    można, nie trzeba
    Mam granat - dość intensywny kolor (nie ma max. nasycenia) z rozświetlającymi drobinkami, przez co używam rzadko, tylko na wieczór. Ale i takie kosmetyki są potrzebne. Kreskę robi się łatwo, ale nie jednym pociągnięciem, muszę 2-3-krotnie sięgać po pyłek dla wyrysowania ładnej kreski. Niestety osypuje się, czego nie znoszę, ale na szczęście drobinki nie "wżerają się" w twarz, pigment łatwo usunąć. Nie da rady uzyskać tak cienkiej kreski jak klasycznym linerem z cienkim pędzelkiem, ale zważywszy, że efekt jest taki "przydymiony", to nie przeszkadza. Wydajny okrutnie. Używam tego produktu od: 2 lat (?) Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 4 listopada 2011 o 9:57
    cacuszko
    Zacznę od opakowania - bardzo efektowne i wygodne w użyciu. Nakrętka zakończona jest a\'la filcowym zbitym kikutem którym malujemy kreski. Tusz jest w konsystencji sypkiej ale nie ma problemu z osypywaniem. Bardzo wygona aplikacja i szybka, łatwo usunąć wszelkie błędy. Makijaż utrzymuje się na pewno przez 8 godzin. Wydajność rewelacyjna - mam go od ponad roku (prawie codziennie używany) i produktu jest jeszcze 1/4. Jedyny ale dość spory minus - trudno dostępny :(. Ja zamówiłam go ze stanów za 5,99usd i jeśli jeszcze raz znajdę w tej cenie to wezmę więcej sztuk. Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego