Oriflame Silk Beauty, Ingrown Hair Eliminating Gel (Żel eliminujący wrastające włoski)

• 26 listopada 2016 o 11:13
    NIe spełnia obietnic producenta
    Zalety: - żel ma orzeźwiający, chlodzący zapach - wygodne opakowanie w formie tubki Wady: - jest za rzadki - nie zapobiega wrastaniu włosków- kompletnie nie przyniósł efektu - jest słabo wydajny - za dużo alkoholu w składzie, sprawia że skóra jest przesuszona i odwodniona
  • 6 września 2015 o 16:48
    Co za badziewie... :/ Nogi w glutach... :/
    Żałuję każdego grosza wydanego na to badziewie. Męczyłam się z tym żelem strasznie długo, a teraz stwierdzam, że trzeba go było po prostu od razu posłać do kosza. No ale chciałam w końcu sobie wyrobić opinię... Przejdę od razu do minusów, bo plusów nie widzę żadnych. No dobra, niech będzie jeden - wygodne opakowanie z klapką - i to by było na tyle. Minusy: - śmierdzi potwornie alkoholem, - nie działa na wrastające włoski - już wolę je sobie wydłubać igiełką, - klei się i roluje na skórze niemiłosiernie - naprawdę to jest koszmar; próbowałam już podchodzić do tego kosmetyku na różne sposoby, ale bez względu na to czy nałożę go mało czy trochę więcej, wsmaruję, wklepię lub pozostawię do samoistnego wchłonięcia się, nałożę na suchą skórę, lub wcześniej posmarowaną balsamem, to i tak nie ma znaczenia, bo po niedługim czasie zroluje się - kiedy nakładałam ten żel godzinę przed pójściem spać, miałam całe prześcieradło w kulkach żelu, to samo na nogach, które po posmarowaniu tym żelem wyglądają po chwili jak obklejone glutami :/ Bleee.... Nigdy w życiu już tego więcej nie kupięc. Koszmar po prostu :/ Nawet za darmo bym nie chciała ani jakby mi ktoś zapłacił za używanie tego. Ten żel nie zasługuje nawet na pół gwiazdki. Używam tego produktu od: co najmniej roku Ilość zużytych opakowań: zmęczyłam jedno i żałuję, że wcześniej tego nie wyrzuciłam
  • 6 stycznia 2015 o 16:52
    tragedia
    Żel kompletnie nie spełnia swojej roli, dla mnie jest to kosmetyczna porażka firmy Oriflame (nie wiem skąd te pozytywne komentarza na stronie). Ponadto kosmetyk śmierdzi alkoholem i brzydko roluje się. Używam tego produktu od: kiedyś używałam Ilość zużytych opakowań: jedno
    Ulixx
    26 czerwca 2014 o 17:18
    Cuda, cuda! :)
    Jestem mega zaskoczona tym kosmetykiem! Do depilacj używam pianki i maszynki a ten kosmetyk jest moim punktem obowiązkowym. Ratuje mi życie po każdej depilacji :) 1) Odkaża i dezynfekuje nogi po depilacji. Troszkę śmierdzi alkoholem i kwasem salicylowym ale za to świetnie działa. Myślę że wiele krostek które miałam wcześniej po depilacji mogły być wynikiem właśnie bakterii, które ostawały się na maszynce. 2) Od grudnia miałam problem z wrastającymi włoskami i strasznymi krostkami. Próbowalam wszystkiego i nic. Ten żel odkaża nogi i świetnie je nawilża po depilacji dzieki czemu moje nogi wyglądają normalnie i moge je pokazać latem :) uff! 3) Nie muszę już używać peelingów cały tydzień żeby zrobić ujście na włosków - ten żel delikatnie złuszcza naskórek. 4) Ja uzywam go zaraz po depilacji i potem następnego dnia rano. I to wystarcza żeby mieć idealną depilacje za sobą. Nogi są ładnie stonizowane, nawilżone i gładkie :) Nie przeszkadza mi nawet jego cena ani średnia wydajność bo już się bez niego nie obejdę. (Używałam także pilarixu, który był o wiele mniejszy i o wiele droższy i wystarczył mi zaledwie na 3 razy. Ten żel jest tańszy, bardziej wydajny, nie lepi się i w moim odczuciu działa tak samo :) ) Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: prawie 1 całe
  • 23 marca 2013 o 9:58
    Nie robi NIC
    Nie oczekiwałam cudów, bo walka z wrastającymi włoskami jest walką trudną do wygrania, ale oczekiwałam JAKIŚ efektów. Mam straszny problem z obszarem bikini, dlatego co chwilę próbuję czegoś, co mogło by mnie wspomóc w ten nierównej walce... stąd ten żel, ale utwierdzam sie w przekonaniu, ze jedynym rozwiązaniem jest laser. 1gwiazdka za ładny zapach poza tym duza zawartość alkoholu, podrażnia skóre, nie robi NIC z wrastającymi włoskami, nie opóźnia odrastania włosków Tak więc raczej nie polecę, chociaż wiem wiem... na rynku brak alternatywy, jednak jak da mnie skuteczniejszy jest zwykly peeling Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 75ml