Goldwell DualSenses, Rich Repair, Leave-in Hairtip Serum Serum na końcówki włosów

• 19 lutego 2014 o 19:15
    Przyzwoite
    Serum stosowałam ponad rok czasu z przerwami. Zaczęłam w momencie chwilowej miłości do prostownicy. O wiele bardziej byłam zadowolona z odżywki z tej serii, ale nie jest to najgorszy kosmetyk. +końcówki wyglądały na zdrowsze +chroniło w jakimś stopniu przed nadmiernym rozdwajaniem, gdyż zazwyczaj o wiele szybciej się niszczyły +wydajne, wystarczyły dwie krople, a włosów mam sporo +/- przyjemny zapach, ale do czasu, po roku wyczuwalny zapach spirytusu, co wskazało na rozwarstwienie się kosmetyku i koniec jego przydatności. Niewykorzystane serum wylądowało w koszu -obciążało włosy, mimo małej ilości nakładanej na końcówki, przy rozczesywaniu serum dostawało się wyższe partie włosów Używam tego produktu od: ponad rok Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 7 stycznia 2014 o 13:23
    Dobre serum.
    Muszę przyznać, że bardzo polubiłam to serum, ponieważ pomogło ono moim zniszczonym kosmykom. Stosowałam go ponad rok, lecz zaznaczę że w miesiącach wakacyjnych zrobiłam sobie od niego przerwę. Stosowałam go zawsze wcierając odrobinę produktu w wilgotne pasma i tak produkt sprawdzał się u mnie najlepiej. Plusy produktu: - To serum zdecydowanie pomogło moim włosom. Dzięki niemu moje końcówki rzeczywiście odżyły i przestały się niszczyć w tak ekspresowym tempie jak to miało miejsce wcześniej. Lubie ten produkt za to, że faktycznie działa, a także zapobiega powstawaniu nowych uszkodzeń. - Wydajność - ja wylewałam na dłoń dosłownie dwie krople tego produktu i wystarczył mi on na rok czasu, chociaż pamiętam, że na letnie miesiące przerzuciłam się na odrobinę lżejszy produkt. - Pozostawia włosy miękkie, wygładzone - Cena - uważam, że koszt jest współmierny w stosunku do jakości i wydajności produktu - Bardzo poręczne i wygodne opakowanie z pompką Minusy: - Jedynym minusem jest fakt, że to serum może obciążać włosy i powodować efekt szybszego przetłuszczenia, gdy nałożymy go w zbyt dużej ilości. Należy także uważać, aby nie nakładać go zbyt wysoko, czy blisko skóry głowy. Używam tego produktu od: od października 2012 do grudnia 2013 Ilość zużytych opakowań: 1. opakowanie.
  • 23 grudnia 2013 o 17:56
    Niezłe
    Niezłe serum, może nie moje ulubione ale jak dla mnie serum na końcówki, czy wszelkie olejki to dosyć kontrowersyjny kosmetyk bo mam strasznie cienkie i mega przetłuszczające się włosy. Ale to serum na same końce sprawdza się przyzwoicie. Włosy pozostają w dobrej kondycji, mogę powiedzieć, że nie obciąża ich ale na tle innego ulubionego KWC serum widzę, że jednak po tym końcówki są troszkę strączkowate. Używam go więc naprzemiennie z innym serum ale lubię używać. Myślę, że ma dobry wpływ na moje końcówki, nie robi krzywdy delikatnie pielęgnuje. Efekt całkiem ok choć wiem, że mogłby być jeszcze lepszy. Bardzo wydajne. Używam dwie krople na same końce i od roku nie zmęczyłam butelki. Używam tego produktu od: od roku Ilość zużytych opakowań: jedno
    Baambi
    27 maja 2013 o 17:36
    Bardzo dobre serum
    Od paru tygodni używam produktów goldwell i jestem bardzo zadowolona. Moje końcówki mimo świeżego ścięcia już zaczynały się puszyć i wyglądały na zniszczone, przesuszone. To serum sprawilo że wyglądają bardzo zdrowo. Plusy to: *efekt zdrowych, lśniących, milych, miękkich w dotyku wlosów, * b. ładny zapach * wygodne opakowanie Jak dla mnie mogłoby: *być tańsze (ale rozumiem że dobry kosmetyk musi swoje kosztować) Podsumowując jestem bardzo zadowolona i myślę że będę do tego kosmetyku wracać. Polecam:) Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: 0,5
  • 16 lipca 2012 o 17:41
    Naprawdę polecam !
    Serum stosuje bezpośrednio po umyciu, na mokre włosy- nie wiem, jak działa nałożone na suche. - poręczne,higieniczne opakowanie - ładny zapach - po uzyciu, wlosy są miękkie, nawilżone, nie puszą się - widocznie polepszyła się kondycja moich końcówek (serum je \'posklejało\') - ułatwia rozczesywanie - nie zostawia na wlosach tłustego filmu (natychmiast się wchłania) - berdzo wydajny (jedna, dwie krople zdecydowanie wystarczają, 50 ml wystarcza mi na 2,5-3 miesiąca, włosy myję co dwa dni ) - cena jest dość wysoka, ale zdecydowanie adekwatna do jakości ( w drogeriach internetowych można znaleźć w naprawdę korzystnej ofercie) Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania po 50 ml