Oriflame Urban Lovers for Her EDT

• 3 września 2013 o 12:38
    Swiezutkie i nietrwale
    Ciekawe jest, ze jako nute przewodnia podaja tutaj pizmo - ja nie wyczuwalam pizma wcale, ani na poczatku, ani nawet na koncu. Za to czuje melony, arbuzy, gruszki, brzoskwinie, jablka, ogorki, kiwi, troche kwiatow, w tym odrobine jasminu. To taka bardzo przyjemna owocowo - kwiatowa, przestrzenna swiezosc z nutkami wodnymi w tle. Sa optymistyczne, radosne, rzeskie, lekkie, poprawiaja humor. Nie rozwija sie jakos specjalnie, z czasem tylko lagodnieja. W ogole nie sa ciezkie i nie duszace, nie ma mowy o przesadnej slodkosci. Jednak takich zapachow jest troche, w takim klimacie sa np nowe Eternity Aqua, Summer Day Cindy Crawford (moze nieco bardziej cytrusowe), Be...Kissable Avonu czy chociazby Bright Crystal (nieco bardziej kwiatowe). Jak juz ktos wczesniej wspomnial, idealnie sprawdza sie latem, przyjemnie odswieza. Tak wiec sa raczej letnie niz zimowe, raczej dzewczece niz kobiece, raczej beztroskie niz uwodzicielskie, bardziej dziennie niz wieczorowe. I moze nie sa jakies wybitne, ale chyba nie mialy byc...Nie musza wzbudzac dzikich zachwytow, ale tez nie powninny draznic. Nie sądze, aby kogos ten zapach odrzucil. Niestety trwalosc jest mega kiepska, a szkoda bo sam zapach jako taki dostalby ode mnie co najmniej 4. Używam tego produktu od: uzywalam dwa lata temu Ilość zużytych opakowań: flakonik
  • 8 marca 2013 o 18:47
    świeżak
    I to jest właśnie to czego nie znoszę... Świeżak! Najpierw przetestowałam je z próbki, ale nie miały takiego rażenia, zapach szybko się złagodził i spodobał mi najbardziej z wszystkich wtedy testowanych. Jednak pożałowałam. Zamówiłam wodę, psiknełam na nadgarstek i umieram do tej pory, a minęło już kilka godzin. Perfumy ostre, dosłownie aż nos boli, na początku wręcz nie dało się ich znieść. Z czasem łagodnieją wyczuwam jakieś kwiatki, ale to zapach nie dla mnie. Nienawidzę takich... :( Zaraz idę zmyć.
  • 31 stycznia 2013 o 13:31
    Seksowny?
    Seksowny zapach? A gdzie tam, w życiu. Bardziej młodzieżowy świeżak dla licealistki, bo na pewno nie dla dojrzałej kobiety, która chce zapachem swoją kobiecość podkreślić. Pachnie przyjemnie, jakieś kwiatki i owocki. Trwałość raczej nienajlepsza. Opakowanie po prostu brzydkie. Cena jak na takie cudo przesadzona. Można w tej cenie kupić coś o wiele lepszego. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: próbki i testy
  • 7 maja 2012 o 21:22
    Owocowa świeżość na lato-mgiełka ,lecz trwałości brak:/
    Wodę kupiłam z myślą o zapachu który nadawałby się na upały z serii "nie do zniesienia" gdy temperatura sięga 30 stopni i "mocne"zapachy wręcz zabijają. Urban Lovers to woda która doskonale się sprawdze w tej roli , zapach delikatny, świeżo-słodki , owocowy nie jest typowym słodziakiem . Trwałość hmmm ... skandaliczna...;/;/ niczym zwykła mgiełka do ciała. Kupiłam na allegro gdzie cena jest znośna i nie zabija..aczkolwiek brak trwałości powoduje że więcej nie wrócę do tej wody.
  • 20 lutego 2012 o 16:24
    Urban Lovers dla 15 latkow:)
    Wcale nie jest intrygujący, ani taki, żeby zatrzymał faceta na dłużej-chyba, że obydwie strony maja po 15 lat. Dla mnie za słodki, wcale nie wywarzony a duszący-oczywiście jak widac znajdą się jego zwolenniczki to dziewczyny, które lubią słodkie zapachy, ja kiedyś tez takie lubiłam, teraz gustuje w bardziej wyrafinowanych (nie ublizajac osobom, które lubia takie, bo kazdy ma inny gust i to dobrze) mniej duszacych, a czasem i slodki mi sie spodoba-ten niestety moim zdaniem to zwykly ulepek migrenogenny. Buteleczka sliczna, tylko jakas taka strasznie leciutka:P fajny rozowy, przezroczysty flakonik, taki wesoly-myslalam, ze i zapach bedzie taki, owocowy, ale swiezy, ale niestety go nie odzwierciedla. Nie dla mnie.