Guerlain Rouge Automatique (Szminka do ust)

Guerlain Rouge Automatique Pomadka nr 167 Guet Apens 3,5g

• 30 czerwca 2016 o 16:26
    Bardzo dobra
    Podobnie jak jej siostra Rouge G jest świetna. Jestem fanką szminek Guerlain. Te od G różnią się tym, że usta nie są wilgotne/z efektem nawilżenia - nie wiem jak to nazwać. Kolor jest taki jakby bardziej matowy. * Używam jak potrzebuję się szybko pomalować. Chcę tylko przejechać raz dwa i mieć dobry kolor na ustach. * Szminka nie powiększa ust jak jej siostra G, ale ma równie dobre krycie. * Opakowanie jest bardzo wygodne. Szminka bardzo wydajna. Dobrze znosi słońce. Nie zjada się za szybko. * Ogólnie polecam jeśli komuś zależy na szybkim malowaniu ust, chce mieć dobre krycie i dobry wygląd ust.
    pat943
    26 sierpnia 2014 o 17:18
    Szminka rewelacyjna
    Szminka jest na prawdę rewelacyjna, posiada piekne luksusowe opakowanie. Usta pomalowane tą szminką wyglądają pięknie, zdrowo, ponętnie i są bardzo nawilżone. Ładnie a zarazem delikatnie się błyszczą. Osobiście uwielbiam szminki guerlain ponieważ zawierają różnego typu woski i olejki które znakomicie wpływają na usta. Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania
  • 12 lipca 2014 o 10:47
    Swietna szminka za nieswietna cene
    szkoda, ze cena jest taka wysoka,bo gdyby byla nizsza,to kupowalabym ja ciegle jak szalona!uwielbiam wszystko,kolor,konsystencje,trwalosc,luksusowe opakowanie,to moj number 2 wsrod szminek :) nie mam jej nic do zarzucenia,oprocz ceny,a tak to zasluguje na same pochwaly tak jak usta ktore sa nia pomalowane:)) Używam tego produktu od: dlugo Ilość zużytych opakowań: kilka
    zina36
    6 września 2012 o 10:06
    Bardzo fajna...
    Po ukochanych Chanelkach skusiłam się na Guerlain, mam kolor 164 Chamade- trochę róż trochę czerwieni w kierunku maliny.\\\\nPomadka pięknie wyglada na ustach, jest kremowa, odrobinę półtransparentna (żadnych drobinek, ani satynowego wykończenia). Ma super poślisk, uzywam na pomadkę ochronną więc jeszcze nie wiem czy wysusza usta czy też nie.\\\\nTrwałość całkiem zadawalająca.\\\\nBie wiem jak inne kolory, ale ten kolor to raczej subtelność- żadnych przerysowanych, wulgarnych ust.\\\\nOpakowania jak dla mnie "przesadzone", ale ja zwyczajnie lubię klasyczne opakowania.\\\\n Edit. Mój zachwyt nad tą pomadką tylko rośnie, tak subtelny, piękny efekt. Wzbogaciłam się o kolor 120 Coque o\'dore- delikatna czerwień odrobin ceglasta, odrobine kolor koralu, na ustach efekt jaki zawsze chciałam mieć, mi jako brunetce przy dość jasnej cerze i brązowych oczach jest idelanie w odcieniach czerwieni. Pomadka jest odrobinę transparentna, ale mimo to kolory są zdecydowane, żywe. Trwałość jak pisałam zadowolająca, schodzi równomiernie, żadnych obrzydliwych konturów na ustach, tylko rózmomierne zabarwienie. Chanelki poszły w odstawkę, teraz tylko Guerlain. Cena zaprowa, ale od czego jest net i Allegro. Opakowanie absolutnie mi sie nie podoba, nie wiem jak mozn atakie cudo włozyc w taki brzydkie opakowanie, przesadzone, zupełnie nie eleganckie.
    Yasia
    31 sierpnia 2012 o 21:43
    Dobra
    Oceniam kolor 165 Champs Elysees. Przepiękny odcień fuksji, bardzo nasycony. Opakowanie jest bardzo poręczne, wygodne i cieszy oko. Trwałość szminki jest zadowalająca, ale myślę że mogłaby dłużej utrzymywać się na ustach. Dzięki kremowej konsystencji szminkę łatwo można rozprowadzić. Ogólnie jestem zadowolona ze szminki, ale nie zachwyciła mnie i przeszkadza mi w niej zapach (jest chemiczny) dla mnie nieprzyjemny. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1