Ziaja Sopot Rozświetlanie, Krem opalizujący cera tłusta i mieszana

• 27 sierpnia 2015 o 12:14
    MÓJ KWC
    Jako pierwszy kupiłam balsam z tej serii, teraz poluje na krem pod oczy. Do cery mieszanej jest idelany, nie pozostawia tłustego filmu i pomimo efektu rozświetlenia skóra wygląda na zdrową, wypoczęto i ma bardzo zdrowy kolor. Świetnie nawilża, nadaje sie pod podkład. Używam tego produktu od: około miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    natqok
    7 marca 2015 o 17:28
    Nie do cery mieszanej/tłustej
    Kiedyś kupując coś w Ziaja Dla Ciebie pani sprzedawczyni dała mi mnóstwo różnych próbek, najwięcej właśnie z Ziaja Sopot rozświetlenie. Preparat mnie bardzo zaciekawił, postanowiłam go przetestować. Producent obiecuje wiele wspaniałych rzeczy po użyciu tego kremu, ja jednak zbyt wielu nie zauważyłam. Jedyne co z nią robił to dość mocno natłuszczał. A to dziwne, bo skoro przeznaczony jest do cery mieszanej i tłustej to powinien ją nawilżać, nie natłuszczać! Dodatkowo mnie po nim wysypało... :/ Krem użyty jako krem na dzień, pod makijaż, nie roluje go. Jednak efekt ten utrzymuje się jakieś 1h, potem cała twarz okropnie się świeci. Jedynym plusem oprócz ceny to ogromna wydajność (bardzo mała ilość kremu wystarczy na pokrycie całej twarzy). Ogólnie - krem zrobił mi więcej złego niż dobrego. PLUSY: :)cena :)wydajność MINUSY: :( nie wyrównuje kolorytu :( brak rozświetlenia :( natłuszcza skórę :( nie nawilża :( zapycha :( mnie po nim wysypało :( bardzo długo się wchłania :( po 1h od nałożenia kremu twarz strasznie się świeci Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: kilka/ kilkanaście próbek
  • 8 listopada 2014 o 23:31
    Szkoda pieniędzy
    Skusiła mnie próbka z salonu Ziaji. Miałam wrażenie, że faktycznie rozpromienia cerę.. Próbka była do cery tłustej i taki krem wzięłam, choć cerę mam raczej suchą (pomyślałam, że do suchej będzie tłustszy). Miał to być krem na dzień, miałam nadzieję na choćby powierzchowne nawilżenie i poprawienie wyglądu cery. Ten krem jednak nie robił nic. Męczyłam się z nim dość długo nakładając przed makijażem, jednak w końcu wyrzuciłam. Kolejny krem z Ziaji, który miał być fajny a leżał w szafce. Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    Ligusia
    9 września 2014 o 13:11
    Wakacyjny
    Lubię testować nowe, nieznane mi wcześniej kosmetyki, więc z optymizmem podeszłam do tego kremu. I nie zawiodłam się! 1. Cena - oczywiście niska, jak to Ziaja 2. Konsystencja - delikatna, świetnie się wchłania. 3. Wydajność - stosuję raz dziennie, rano, sporadycznie jeszcze wieczorem. Starcza mi około 1 pojemniczek na pół roku. 4. Zapach - uwielbiam niezwyczajne kompozycje. Ten krem pachnie wakacjami. 5. Działanie - bez zarzutu. Mimo, że nie wiem jak ma poprawić owal to i tak pozostałe zadania są spełnione w 100%. 6. Pod podkład - ja stosuję pod matujący BB. Pozostawia przyjemną, cieniutką powłokę gotową na makijaż. Dla mnie rewelacja! Używam tego produktu od: Dłużej niż pół roku Ilość zużytych opakowań: Więcej niż 1
  • 18 sierpnia 2014 o 21:04
    przyjemny
    Napewno nie brązowił skóry a szkoda. Dobrze się wchłaniał i miał ładne drobinki. Niestety nie matowił skóry a jest przeznaczony do cery tłustej. Posiada lekką konsystencję i był bardzo wydajny. Ponadto cena śmiesznie niska. Produkt wart uwagi. Używam tego produktu od: dawno Ilość zużytych opakowań: jedno