Yves Rocher 3 Thes Detoxifiants, Mousse Exfoliante Démaquillante (Pianka peelingująca do demakijażu z wyciągiem z trzech herbat)

• 6 grudnia 2014 o 15:03
    jestem na tak
    Świetny, delikatny peeling, który można stosować codziennie. Pięknie pachnie, odświeża i koi skórę. Jeśli jest jeszcze w sprzedaży, chętnie go zakupię. Nie ma żadnych minusów, no może poza ceną. :) Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
  • 4 maja 2014 o 12:10
    bardzo delikatny peeling
    jest to bardzo delikatny peeling. Można używać go codziennie ja to robię co drugi. Posiada delikatne drobinki, pachnie skoszoną trawą, oczyszcza, usuwa makijaż. Odświeża,matowi skórę - daj uczucie skóry bez poślizgu za to odejmuje pół gwiazdki wydajny,cene bez promocji wysokoa Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 03
  • 7 stycznia 2014 o 14:50
    jeden z moich ulubieńców od YR
    Od dawna szukałam czegoś delikatnie peelingującego do codziennego demakijażu. Ten kosmetyk dostałam jako bonus do zamówienia jakiś czas temu i okazał się strzałem w 10-tkę. Mam cerę normalną w kierunku tłustej. Makijaż zmywałam do tej pory pianką z Sephory, albo Avonu, na doczyszczenie resztek używam płynu micelarnego (przeważnie domywam oczy). Ten pianko-peeling po użyciu nie pozostawia na twarzy resztek podkładu, jak to było z piankami zwykłymi. Dodatkowo oczyszcza pory, ale nie męczy skóry jak klasyczny peeling. Odrobinę nie radzi sobie z makijażem oczu, ale przecież nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie tarł drobinkami peelingującymi, choćby nie wiem jak drobnymi, po powiekach. Choć i tak radzi sobie z tym lepiej niż emulsja do demakijażu z Avonu. Podsumowując - produkt bardzo wydajny, fajna konsystencja, drobinek jest w sam raz do codziennego użytku, oczyszcza i zmiękcza skórę, zapach świeżo skoszonej trawy (dla mnie przyjemny). Jeden z produktów, do których chcę wracać - podobnie jak tonik z tej serii. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 27 listopada 2013 o 9:19
    calkiem cos fajnego
    fajny myjacy krem konsystencja musu tlusty ciezki niepieniacy sie piling z grubymi drobinkami o przyjemnym swiezym zapachu niweluje suche skorki nawilaza i natluszcza cere skora wyglada po nim na wypoczeta efekt jedrniejszy skory ale mysle ze to wizualne natluszczenie stosuje go po myciu makijazu mydlem nastepnie ten piling sam piling nie daje sobie rady z moim ciezkim makijazem!!! mam tlusta skora wiec nieco za bardzo jest ten mus natluszczajacy ale wtedy nie widac moich wysuszonych skorek cos za cos byc moze skora jest po nim milutka i gladka jest go duzo jest wydajny nie stosuje codziennie przyjemny siwezoziolowy lekki zapach taki odswiezajacy ciezko powiedziec czy czuc jakas jerbate ale cos nieco podobnego mam tez tonik z tej serii wiec tonik nie jest tak dobry jak ten mus, bije go na glowe a niby ta same seria 2 zupelnie rozne specyfiki nieco wyruwnuje koloryt skory ale nie rozjasnia jej latwo sie wydostaje z tubki ktora jest wygodna w trzymaniu jest koloru takiej bardzo szarej bieli mlecznej z drobinkami nie jest to mocny piling wrecz delikatny moze podrazniac skore b. wrazliwa naczynkowa !!! nie usuwa zaskornikow nie dziala tez na pryszcze jest bardziej odzywczy i naprawczy dla zmeczonej skory lub wysuszonej innymi kosmetykami jest tlusty !!!! ale nie zauwazylam jakis sensacji po nim chociaz mam sklonnosc mozna go wyprobowac zwlaszcza jak jest na promocji
  • 12 października 2013 o 12:43
    nic szczególnego.
    Nawet nie wiem co powiedziec, bo peeling z tego zaden, srodek do demakijazu tym bardziej. Jak dla mnie jest to raczej srodek oczyszczajacy skore jak zel do mycia twarzy. Pachnie co najmniej specyficznie i rzecz ktora doprowadza do mnie do szewskiej pasji moja skora po uzyciu tego produktu jest TEPA w dotyku. Plus to chyba tylko to ze mi sie opakowanie podoba i kolor. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 - które próbuję wymęczyć