Zgłosiłam produkt, więc wypada ocenić, ale na wstępie chciałabym zaznaczyć, ze przynajmniej w 95 % zgadzam się z opinią mojej przedmówczyni :)
Kosmetyk kupiłam w promocji.
Normalnie chyba bym się na niego nie skusiła, ponieważ im jestem starsza, tym bardziej doceniam bladość lica mojego, także latem.
Za bronzerami w pudrze nie przepadam, w końcu więc stwierdziłam, iż żel moze być alternatywą, tym bardziej, ze można stosować go na różne sposoby i zaryzykowałam.
Nie żałuję :)
Opakowanie estetyczne, proste, przyjemne.
Jesli chodzi o funkcjonalność, daję minus, ponieważ produkt jest lejący i raz, ze przydałaby się pompka, a dwa, jako ze tuba stoi na nakrętce, żel wylewa się.
No właśnie, producent użył nazwy " żel " , mnie on wygląda na leciutką emulsję, ale nie będę się kłócić ;)
Kolor jest ciemny, roztarty na dłoni dla mnie nie był nawet tyle złoty, co miedziany !
W zasadzie brałam go z myślę, ze zaakcentuję powieki i w razie czego wymieszam z balsamem do ciała, a tu niespodzianka :)
Choć kolor jest intensywny, można ów produkt uznać za coś w rodzaju koloryzującego koncentratu o wielu zastosowaniach.
Można :
- wymieszać z kremem nawilżającym i wtedy mamy delikatny i transparentny efekt ocieplenia skóry
- zastosowac solo niewielką ilość, wtedy efekt opalenizny murowany ( stosowany lekką ręką daje naturalny efekt )
- wymieszać z podkłądem, który latem jest za jasny ( dla mnie to strzał w 10, rezultat mega naturalny )
- zaakcentować łuk brwiowy albo powiekę ( efekt trochę mocny jak dla mnie, zalezy od karnacji )
- stosowac jako róż w płynie ( super ! )
- wymieszać z balsamem do ciała, zwłaszcza na nogach daje piękny glow i opaleniznę.
Jak juz było wspominane - ZAPACH ! Cudooooo !
Piękny, klasyczny, jak dobry krem do twarzy, uwielbiam !
Poza tym nie wyszusza i jest naprawdę trwały.
Po pół gwiazdki odejmuję za wylewający się z tuby preparat oraz za drobinki. Za drobinki " tylko " pół gwiazdki, bo choć wielkie disco - błysko przy testowaniu na dłoni, na twarzy wyglądają całkiem całkiem ;)
Dzięki niemu można poczuć się jak opalone i wyzłocone dziewczę z reklamy ;)
Polecam.
Używam tego produktu od: około 2-3 m-cy