Avon Naturals, Juicy Watermelon, Moisturising Hand & Body Lotion (Balsam do ciała `Soczysty arbuz`)

Bonnia
    24 kwietnia 2014 o 17:52
    Straszny zapach...
    Ogólnie lubię linię Naturals z avonu za ich zapachy ale ten balsam mnie zaskoczył i to bardzo negatywnie. Nawilżanie jak w każdym balsamie z tej serii, nie jest najgorsze ale "szału" też nie ma - mimo dość gęstej konsystencji nie nawilża za dobrze i stosunkowo ciężko się wchłania. Najgorszy jest dla mnie zapach - jeszcze nigdy nie trafiłam na tak straszny zapach arbuza, jest okropny i typowo chemiczny. Daje 2,5 za sympatię do serii naturals i ogólne działanie ich balsamów. Ten oceniam tak nisko ze względu na jego straszny zapach. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: nie zużyłam całego
  • 30 stycznia 2014 o 16:54
    arbuzowy pycha !
    Nie jestem wielką fanką marki avon, ale uwielbiam wszystko co ładnie pachnie! Jeśli chodzi o ten balsam podbił mój nos od razu, bardzo leży mi ten lekki i przyjemny zapach. Balsam jest lekki, szybko się wchłania, nie klei się. Ma konsystencję musu bardziej. Skóra jest miła w dotyku po użyciu kremu. Dość spore opakowanie, w miarę wydajny. Jeśli chodzi o minusy - po około 5h nie ma śladów jego użycia, cały się wchłania i mogliby coś zrobić z opakowaniem, dość tandetny plastik.
  • 3 listopada 2013 o 20:53
    Zapach chemicznego arbuza
    Avon wypuścił kolejnego średniaka, jestem już do tego przyzwyczajona, że kosmetyki tej marki nie powalają na kolana. Tak też jest i w tym przypadku: - nawilżenie mocno średnie - konsystencja zbliżona do mleczka aniżeli balsamu - zapach bardzo nienaturalny, na dłuższą metę drażniący :( Kocham zapach świerzego arbuza? A ten kompletnie go nie przypomina, więc to był mój pierwszy i ostatni balsam z tej serii. Mgiełka również chemicznie pachnął, zaś z żelu byłabym zadowolona gdyby nie wyszuał skóry. :( Używam tego produktu od: dłużej niż rok Ilość zużytych opakowań: 1
    itukita
    21 września 2013 o 21:44
    słabe nawilżenie
    plusy: - swieży zapach - poręczne opakwanie - cena - konsystencja minusy: - jak na balsam to raczej słabo nawilża,muszę nakładać dwie solidne warstwy,żeby skóra dostała to czego potrzebuje Używam tego produktu od: sezon wiosenno - letni Ilość zużytych opakowań: jedno 200ml
    LillyS
    6 czerwca 2013 o 11:21
    Mocna czwórka
    Kupuję od jakiegoś czasu i wciąż do niego wracam. Fajny balsam na lato, o lekkiej, lejącej konsystencji, szybko się wchłania, nie pozostawia tłustego filmu, skóra jest gładsza. Zapach jest bardzo fajny, arbuz z jakimś takim mlecznym dodatkiem, orzeźwia. Lubię i tyle :) Używam tego produktu od: roku? Ilość zużytych opakowań: ok. 3 szt.