IsaDora Build-up Extra Volume Mascara (tusz pogrubiający) (stara wersja)

• 27 października 2015 o 13:53
    Boska!
    Pierwsza mascara, która idealnie rozczesała moje rzęsy i pierwszy tusz, który pokrył równomiernie każdy włosek. Przyjemnie się ją nakłada, ma wyrazisty kolor, ładnie pogrubia i wydłuża, jest trwała. Minusem dla mnie jest cena, ale w ten produkt warto zainwestować. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno i pół
  • 25 czerwca 2014 o 19:46
    !najukochańszy!
    Patrząc na tak złe oceny mojego ulubionego tuszu musiałam napisać coś od siebie. Tusz uważam za najlepszy jaki miałam w rękach. + U mnie nie powoduje efektu pandy (może po prostu jak używa ktoś kremu niech się lekko przypudruje lub nałoży fluid bądź krem bb, a nie razem z kremem ściera mu się tusz...) + Pięknie wydłuża rzęsy (ja aplikuję go dwa razy, to właśnie za drugim razem rzęsy wyglądają spektakularnie; trzeba tylko nauczyć się umiejętności rozczesywania swoich rzęsek) + Cudownie pogrubia + Nie uczula (w przeciwieństwie do innych maskar) + Nie śmierdzi chemią + Wydajny + Poręczne opakowanie + Cena Nie mam dla niego minusów Ogólnie nie ma lepszego!!! Dlaczego go wycofali?! Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: około 10
  • 9 lutego 2013 o 16:08
    KWC!
    Jestem zdziwiona tak niskimi ocenami, bo dla mnie to najlepszy tusz na świecie, a próbowałam ich niezliczoną ilość. Mogła bym go chwalić bez końca. Dzięki niemu mam piękną firanę rzęs bez grudek, sklejania i sztucznego efktu "tapety na rzęsach". Najbardziej lubię w nim szczoteczkę która rewelacyjnie rozdziela rzęsy, dociera nawet do tych najmniejszych. Tusz pięknie trzyma się cały dzień, u mnie nie występuje efekt owadzich nóżek a cerę mam tłustą. Próbowałam znaleźć zamiennik, ale rzadem tusz, nawet w połączeniu ze słynną odżywką eveline nie dał mi takiego efektu jak ten. Poza tym jest niesamowicie trwały jesli chodzi o zasychanie, używałam pół roku codziennie a tusz nie zasechł ani nie zrobily się w nim grudki. Używam tego produktu od: około 7 msc Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 21 sierpnia 2012 o 12:51
    Beznadzieja
    Nie pogrubia, nie wydłuża, nie widać go na rzęsach, jedyny mikro plus, to szczoteczka, ktora ładnie rozczesuje rzęsy oraz to, że tusz praktycznie nie wysycha, bo ja mój męczę już z 3 lata. I potwierdzam, co najgorsze w tuszach - EFEKT PANDY już po godzinie;(
    magdaSP
    31 maja 2012 o 10:46
    Potwierdzam "efekt pandy"
    Dostałam ten kosmetyk "z odzysku" - cokolwiek miała na myśli osoba prezentująca mi go. Plusy: -nie skleja rzęs -rzęsy są ładnie, naturalnie podkreślone Minusy: -nie zauważyłam efektu pogrubienia (bądź wydłużenia) -za to zauważyłam po kilku godzinach tzw. efekt pandy To trochę niemiłe, bo dużo tańsze tusze nie fundowały mi takich cieni pod oczami. Mam słabe rzęsy więc nie liczę na cuda, ale od tuszu oczekuję trochę więcej niż ten tu prezentowany. Używam tego produktu od: 2 dni Ilość zużytych opakowań: Zaczęłam pierwsze i idzie w odstawkę