Lakiery klasyczne

Sephora Nail Patch Lakier w formie naklejek

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

vess
    20 lutego 2014 o 2:23
    Ideał na wakacje!!!
    Zacznę od tego, że byłam bardzo sceptyczna co do zakupu tego &quot;lakieru&quot;. Bałam się bardzo, że może nie będzie pasował na moje paznokcie, ale nic bardziej mylnego. +Rozmiary są tak różne, że naprawdę każda znajdzie odpowiednią &quot;naklejkę&quot; dla siebie. :) +Samo nakładanie - PRZEPROSTE! Nadmiar &quot;naklejki&quot; odchodzi jak od linijki. Nic się nie rwie, nie pęka. +TRWAŁOŚĆ! Trzyma się dokładnie tyle, ile jest napisane. U mnie nawet dłużej... Ale po dłuższym czasie odrost paznokcia jest już widoczny, a to nie jest estetyczne :D +WYTRZYMAŁOŚĆ! Żadnych odprysków-WRESZCIE! +Gama kolorów i wzorów bardzo się poszerzyła. Mogę mieć na paznokciach wszystko-od koloru czerwonego wina, po lamparcie cętki(najulubieńsze <3) i czarno-białe paski :D Rada ode mnie: 1.Warto polować na okazje i przeceny, czasami 2 mamy w cenie jednego, a czasami końcówki jakiejś specjalnej kolekcji można upolować w naprawdę śmiesznej cenie, mniej niż 10 zł. Naprawdę często się to zdarza :) 2.Czasami, kiedy idę na basen lub po prostu w okresie letnim na ten &quot;lakier&quot; nakładam jakiś Top Coat, a wtedy mam pewność, że nawet po kilkugodzinnym pluskaniu się w wodzie &quot;naklejki&quot; będą dalej na swoim miejscu :). *Mały minusik: Myślałam, że niezużyte naklejki mogę zamknąć w opakowaniu i będą czekać na swoją kolej po dokupieniu następnych naklejek i kolejnym &quot;nadmiarze&quot;, ale... robią się twarde jak kamień i nic nie da się z nimi zrobić. Ale to tylko taka moja natura oszczędnisia się wkradła :D **EDIT PO UŻYCIU NAKLEJEK Z BROKATEM MINUS ZA TO, ŻE ZMYCIE NAKLEJEK Z BROKATEM ZAJMUJE CHYBA Z 5 WACIKÓW ZE ZMYWACZEM :/ (odejmuję pół gwiazdki). Używam tego produktu od: odkąd jest w sprzedaży Ilość zużytych opakowań: niezliczona
    Ewool
    16 lutego 2014 o 4:31
    ŁAŁ
    Zaczne od tego że jestem posiadaczką bardzo nieładnych paznokci. Na kciukach i palcach wskazurących sa pofałdowane wiec pomalowanie ich lakierem graniczy z cudem więc zwykle nie maluje. Naklejki kupilam zachwycona wzorem w różowe serduszka. Tematyka akurat na walentynki i miło by było zachwycić ładnymi dla odmiany rączkami :D Cała paczką załatwiłam i ręce i stopy docinając na nowo te uzyte wcześniej na dłoniach. A i jeszcze zostaly mi 3. Wiec wydajność na + i do tego fajna zabawa, zajeło mi to około godziny. Wyszło wspaniale. Na nierównych płytkach paznokci naklejka ułozyła sie tak ze wypełniła fałdki niwelując je prawie całkowicie. Byłam zachwycona efektem. Przetrwały 10 dni bez żadnego odpryskiwania. Ale pewnie pozostały by dłużej ale zmyłam z czystego rozsadku bo nie lubie uczucia lakieru na paznokciach. Zmywanie ok, jak każdy lakiej z brokatem pozostawia troche bałaganu na dłoniach. Ale bylo warto. Kupiłam na zapas w promocji rozne wzorki bo jestem pewna ze majac taki produkt juz nie wroce do babrania sie z klasycznym lakierem. Cena regularna jest wysoka dlatego odejmuje poł gwiazdki. Używam tego produktu od: 2 tygodnieIlość zużytych opakowań: jedno A jako, że widze tutaj dużo negatywnych opinii które jak sądze wynikają z braku wprawy to po kolei objasnie mój sposób na ten produkt. Najpierw przyklejalam az do końca a pózniej nożyczkami odcinałam większa część tego co odstawało, po tym delikatnie cążkami odcinałam i kształtowałam naklejkę tak żeby pasowała ale miała odrobine zapasu i ten zapas zaginałam po paznokieć tak jak w instrukcji, pózniej wszystko wygładzałam i dogniatałam taka miękką kostką-polerką żeby się dobrze przykleiło :D i gotowe
    Rekinna
    14 listopada 2013 o 22:29
    To nie dla mnie.
    Kupiłam naklejki jeszcze w wakacje, ale dopiero teraz stwierdziłam, że mogę dać recenzję. Moje paznokcie są dosyć krótkie i &quot;wygięte&quot; ku bokom, naklejki są chyba stworzone dla kobiet z płaskimi paznokciami, bo co chciałam jakąś przykleić to z któregoś boku zaczynała odstawać.. oderwanie końcówki to też był koszmar - zrywała się połowa i to nie w linii prostej, ale cała postrzępiona co wyglądało jakbym paznokcie robiła tydzień temu. Czas nałożenia też był zdecydowanie za długi, a to nie pasował pasek, a to się porwał. Do tego miałam wersję z drobinkami brokatu - nie chciała się zmyć i miałam całe ręce w nim. Dobrze, że nie kupiłam za zwykłą cenę bo bym sobie pewnie pluła w brodę, zdecydowanie wolę zwykłe lakiery :) Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    Je2bnik
    27 września 2013 o 21:33
    Takie wynalazki to nie dla mnie
    Ze zgroza przypominam sobie o tych naklejkach.Mialam dwie wersje jedna w panterke druga byla poprostu bordowa.Co zdziwilo mnie w chwili zakupu to ilosc tych paskow.Dlaczego daja 16 zamiast poprostu 20 na dwie aplikacje.Nie rozumiem tego :) Rozprowadzanie tych naklejek na paznokciach to istna katorga! Bawilam sie dobre 2 h i mialam juz naprawde dosc nim w ogole jakos to wygladalo.Trzeba idealnie taka naklejke dopasowac do kazdego paznokcia a w chwili zaginania kazda zaginala mi sie jakos tak krzywo i urwala sie nie tam gdzie chcialam;/ Nie mam nerwow do takich zabaw :P Co prawda efekt naprawde jest swietny i wyglada na paznokciach jakos tak inaczej,ciekawie( zrobilam wtedy sensacje wsrod moich kolezanek tym co mam na paznokciach xD) ale szkoda mi zachodu dla takich zabaw.Kolor utrzymuje sie ok tygodnia,zmywanie bezproblemowe.Troche droga zabawka:)
  • 23 stycznia 2013 o 18:18
    zdecydowanie jestem na tak
    + SUPER WZORKI + łatwiutka aplikacja + trwałe + łatwo je potem zmyć - ale na bank nie są warte regularnej ceny, ja swoje kupowałam na przecenach po 9 i 19zł i uważam, że tyle właśnie powinny kosztować Używam tego produktu od: kilkunastu miesięcy Ilość zużytych opakowań: ze 3

Zobacz także inne Lakiery klasyczne