Lakiery klasyczne

PUPA Lasting Color Lakier do paznokci

Nasi użytkownicy zostawili 21 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 października 2019 o 17:10
    Dobry lakier do paznokci
    Lakiery z pupy kupiłam na promocji za jakieś grosze dosłownie Bardzo rzadko teraz używam lakierów, przeważnie noszę hybrydy. Chociaż do stóp się przydają. Wybrałam 3 kolory. Czerwony, brudny róż oraz beżowy. To co trzeba przyznać tym lakierom to to że bardzo dobrze kryją. Wystarczą dwie warstwy, w przypadku beżu 3 żeby mieć intensywny kolor . Lakier schnie dosyć szybko. Oczywiście przy zmywaniu itp bez topu na górną warstwę schodzi . Ale nie odpryskuje po kawałku, jeśli wiecie co mam na myśli. Gdyby się przyłożyć dac top ,jakieś płynne szkło itp myślę że mógłby wytrwać dość długo w stanie nienaruszonym, bo i bez tego radzi sobie nieźle. Lakier nie śmierdzi tak mocno jak niektóre lakiery. Buteleczka jest bardzo zgrabna ,ze srebrną nakrętką z nazwą firmy na czerwono. Wygląda to bardzo prestiżowo. Pędzelek jest wygodny. Są to bardzo dobre lakiery, chociaż za cenę regularną bym ich nie kupiła, ponieważ zbyt rzadko iż nich korzystam
  • 25 lutego 2019 o 23:43
    zdecydowanie nie
    Oceniam lakier na podstawie koloru M032. Lakier ładnie się nakłada, ale jest kompletnie niekryjący. Nawet dwie warstwy nie wyglądają ładnie. Schnie bardzo długo. Moim zdaniem w ogóle nie jest warty swojej ceny. O wiele tańsze lakiery wyglądają lepiej na paznokciach niż ten. Jedynym plusem jest to, że lakier nie odpryskuje a zciera się na całej powierzchni równomiernie.
    Wady:
    • bardzo długo schnie
    • nie wygląda ładnie na paznokciach
  • 25 stycznia 2019 o 18:55
    Najlepszy klasyczny lakier! ❤
    Te lakiery są najlepszymi wśród klasycznych lakierów do paznokci! Użyłam x marek, ale te zdecydowanie są moimi ulubionymi. Miałam kilka kolorów, od ciemnych przez intensywne róże po jasne I każdy uważam za doskonały zakup. Mają idealną konsystencję, doskonale kryją, a pędzelek jest mega wygodny. Trafiłam na nie przez przypadek, w promocji, ale szybko stały się moimi faworytami. Gorąco polecam ❤
    Zalety:
    • idealny pędzelek
    • krycie
    • kształt buteleczki
    Wady:
    • dość wysoka cena (bez promocji) w stosunku do pojemności
    Drogeria Super-Pharm
  • 22 lutego 2018 o 23:53
    Przyjemnie się go używa
    Posiadam lakier o koralowej barwie. Chętnie po niego sięgam ze względu na szybki czas schnięcia, trwałość i wygodę podczas malowania. Buteleczka jest urocza, ale przy jej odkręcaniu czasem dostaję białej gorączki. Cena regularna nie jest najniższa, ale warto skusić się na promocji.
    Zalety:
    • szybko schnie na paznokciach,
    • pojemność w sam raz do zużycia,
    • długo wytrzymuje na paznokciach,
    • urocze opakowanie,
    • wygodny pędzelek,
    • nie smuży,
    • ładnie kryje,
    • wydajny,
    • piękny, żywy, nasycony kolor,
    Wady:
    • wysoka cena regularna,
    • kształt nakrętki może powodować problem z otwarciem opakowania, kiedy trochę lakieru znajdzie się na szyjce butelki i zaschnie na niej,
    meruru
    19 stycznia 2018 o 22:51
    Dobry lakier
    Jestem wielbicielką marki PUPA. Jest to firma, która słynie z pięknego design'u. Wystarczy wejść na stronę producenta by zakochać się w samych opakowaniach. Mam bardzo dużą kolekcję produktów z PUPA i zazwyczaj jestem zachwycona. Kolory lakierów są różnorodne. Ja mam kilka, niektóre z kolekcji, gdzie dodawane były dodatkowe elementy do manicuru typu puszek do paznokci, kryształy lub cały manicure kit. Są to trwałe lakiery, ale czy niezastąpione? Moim zdaniem na rynku jest wiele takich samych a może nawet lepszych i tańszych.
    Zalety:
    • kolory

Zobacz także inne Lakiery klasyczne